Indraznesti?

0
275

Barbatii se gindesc frecvent la sexul pervers, dar rareori il pun in practica. Motivele sint multiple si se refera in esenta la structura masculina, greoaie in adaptare, refractara la modificari si dornica sa mentina sub sever control un fapt ajuns la rutina. Asadar, la ce bun toate astea, de ce atitea batai de cap? Cel mai clasic exemplu de sex pervers este orgia sexuala.

Odata desfasurata, poate produce adevarate cosmaruri sau chiar traume, dar sint destui cei care, satui de acelasi ritual din dormitor, se dezmortesc in acest fel. Procedura este privilegiata si dorita de barbati deoarece este promovata in revistele si filmele porno, iar consumatorii nu se mai obosesc decit sa imite, nicidecum sa-si antreneze imaginatia sau sa-si ocupe pretiosul timp cu o atenta si evident utila documentare.

Avem noutati si din cealalta parte a ringului. O veste care efectiv zguduie din temelii lumea masculina este aceea ca inclusiv femeile isi canalizeaza gindurile (oooo! da, da!) inspre sexul pervers. Studiul efectuat pe un esantion reprezentativ de femei (2000 la numar demonstreaza ca 90% dintre ele nu resping subiectul, 70% ar fi tentate sa incerce ceva pervers, iar 21,5% s-au simtit chiar excitate la perspectiva unor orgii sexuale.

Interesant este daca pentru un cuplu sudat visul poate deveni realitate si daca exista posibilitati de a aplica un alt gen de sex pervers, mai curat, mai coercitiv, mult mai elaborat si mai amuzant, ca atare mai putin traumatizant. Un sfat pentru inceput: nu numi pervers sexul facut altfeldecit in maniera clasica, gindeste-te la noua abordare ca la o distractie, un sir de prostioare, si nu ca la o mare perversiune.

Asadar, iata citeva solutii demonstrative aplicabile. In sustinerea acestora vin inclusiv declaratiile sincere, fara emfaza, ale unor femei care au dorit sa impartaseasca din experienta lor erotica.

DSSM

Initialele inseamna: dominare, sclavie, supunere si un pic de masochism,toate administrate, desigur, in doze ingerabile. Fiecare barbat isi doreste la un moment dat ca viata lui sexuala sa se imbunatateasca si asta inseamna primordial fuga de rutina, gasirea unui ingredient insolit dupa care sa se deruleze actul erotic in mod fermecator, fierbinte si intacarat.

Supunerea in actul sexual reprezinta fara indoiala ceva excitant si este o forma a sexului netraditional. Femeile pot fi astfel incurajate sa se perceapa drept obiecte ale dorintei, ale placerii, iar printr-o pseudosclavie si o oarecare ingradire sa devina o parte a unui joc rezultat din asta. Exista, desigur, senzatia nou-nascuta de coplesire erotica.

Aceasta vine odata cu sentimentul de capcana, pe care multe femei il gasesc chiar pasionant. Un avertisment necesar! Trebuie avut in vedere ca orice gest facut cu brutalitate poate produce perturbari serioase in intimitate. De aceea este indicat sa se ia in considerare anumiti timpi, mai concret momentul declansarii actului sexual, foarte important in mentalitatea indivizilor.

Pentru a preintimpina accidentele, diferentele de opinii, trairile confuze, trebuie ales perfect momentul in care poate fi consolidata o anumita practica sexuala de tip pervers. O facem cu rindul: eu il domin pe el si apoi schimbam. Imi place sentimentul ca poate face orice cu mine si nu am nici o putere sa-l opresc. Este vorba despre incredere totala, iar asta este sexy, ne-a spus Denisa, 26 de ani, asistent social.

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here