Inca o data, te rog

0
315

Sexul de calitate nu e ceva usor de gasit. Ideea nu e doar sa faci, ci sa-ti si placa modul tau de-a actiona. In cele mai multe cazuri e vorba de problemele mici si stresante care distrug totul. Cu urmatoarele manevre veti reusi insa amindoi sa depasiti orice obstacol.

Din pacate, pentru multi barbati aces­ta nu mai e doar un banc rasuflat, ci cruda realitate. Noapte de noapte isi abordeaza sotia, poate-poate ea va fi de acord sa faca dragoste. Dar de fiecare data ea are o migrena sau nu poate sub nici o forma rata filmul de la televizor.

Un libido nu dispare fara motiv. Daca iubita ta nu mai are chef de sex ca pe vremuri, cu siguranta exista un motiv intemeiat. iata cele mai comune 7 cauze care pot duce la moartea pasiunii si tot atitea moduri de a o resuscita.

Cel mai placut este momentul de dinainte. acela, chiar inainte de start. Cind ei ii stralucesc ochii, pentru ca stie ca imediat va fi sarutata. Acel moment cind stii ca ea asteapta clipa asta cu nerabdare. Apoi va mai priviti o data, avind acea stralucire in ochi, si va aduceti aminte ca toata saptamina ati asteptat momentul asta.

Prima intilnire, emotiile coplesitoare, bilbiitul din vocea ta la intrebarile ei, ce veti face diseara, cina la restaurantul chinezesc, zimbetul, caldura corpului ei si sentimentul ca vei fi mereu linga ea, sampania din bar si privirea ta patrunzatoare, sarutul usor pe obrazul ei, ea in metrou facind cu mina, trista, dar linisita ca a reusit sa evite inevitabilul pina la a treia intilnire.

Seara urmatoare, masa la restaurantul italienesc, nerabdarea ei de a plati nota, bacsisul prea mare, cele cinci trepte pina la usa ei, amindoi pe canapea cu paharele de vin in mina, pe jumatate goale, dar totusi mereu pline. aceasta este acea fericire de dinainte… care pina la final se va transforma in artificii. iar in cele din urma se da startul si “problemele” incep.

Cum reusesti sa o saruti daca stai linga ea?

O intoarcere chinuita a capetelor, o coordonare fortata a fetelor si gurilor voastre, o rotire de maxilar… deja te doare capul numai cind te gindesti. sa stati unul linga altul si sa va sarutati nu merge. absolut toate lucrurile la care jinduiai inainte acum parca iti stau in cale: umeri, brate, git. Probabil ca intr-un astfel de moment ti-ai dori, macar pentru o secunda, sa fii… un sarpe. sau macar sa ai parte si tu de putin din flexibilitatea tipului astuia. asa, pentru orice eventualitate.

In orice directie si in orice fel ti-ai intoarce capul, nu ajungi nicicum la ea. Realizezi ca ai inceput sa transpiri. Inainte ca totul sa se incheie cu un moment penibil, ai putea sa ingenunchezi. Da, da, ai inteles foarte bine. Ingenunchezi pe o parte a piciorului si deja te-ai intors cu fata la ea. Poate si ea va face acelasi lucru si astfel va deveni totul mult mai simplu: atinsul, imbratisatul si sarutatul.

Unde ar trebuie sa te opresti cu pipaitul la primul sarut?

Desi ti se pare perfect naturala miscarea miinilor tale in directia sinilor ei, pina si tu esti constient ca e prea devreme pentru asa ceva. Femeile inteleg acest lucru mult prea bine, in plus, este si ceva natural. Totusi, nu e indicat. Nici nu te incolaci in jurul umerilor ei. ii vei da senzatia de sufocare si nu se va mai putea misca. Linisteste-te si distantea-za-te putin de acest totul! acum!

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here