În mintea femeilor. 4 lucruri pe care le observă prima dată la tine

0
3753

Când vine vorba despre detaliile pe care le observă femeile la un bărbat, cu siguranță ai auzit multe păreri, însă noi am aflat adevărul pentru tine.

O primă întâlnire cu o femeie poate fi definitorie pentru felul în care se vor desfășura lucrurile mai departe între voi, așa că, dacă îți dorești să faci o impresie bună, trebuie să afli la ce sunt ele atente. Noi am făcut o incursiune rapidă în mintea femeilor și am aflat la ce se uită ele prima dată la un bărbat, indiferent că sunt o întâlnire cu el sau pur și simplu îl văd pe stradă. Am aflat niște informații noi și vrem să le împărtășim cu tine:

  • Primul lucru la care se uită femeile când te văd

La unison, majoritatea femeilor spun că se uită la ochii unui bărbat la o primă întâlnire. Nu este vorbea neapărat despre aspectul fizic, ci pentru că ochii par să spună foarte multe despre o persoană. Este un factor pe care nu îl poți controla pentru că este înzestrarea pe care ai primit-o de la natură. Tot ce poți face este să speri că ai o privire care transmite mesajul potrivit. Desigur, un somn bun este și el de ajutor și poate nu ar strica să ridici capul din tastatură la birou sau din telefon atunci când ieși în oraș.

  • Factorul decisiv și lucrul care le pune pe fugă

Zâmbetul este și el printre primele detalii pe care le observă o femeie la un bărbat. Și el ține de aspectul fizic, însă există și câteva lucruri pe care le poți face pentru a fi sigur că vei da lovitura ori de câte ori zâmbești.

În primul rând, este vital să ai dinți sănătoși. Un zâmbet care trădează ceva probleme stomatologice le pune imediat pe fugă pe fugă pe femei. Este una dintre cele mai grave greșeli de imagine pe care le poți face. Ia în calcul achiziționarea unei astfel de periuțe de dinți, care îți garantează dinți mai albi și mai sănătoși. Dinții albi și sănătoși nu se obțin cu un simplu kit de albire cumpărat din supermarket, ci cu obiceiuri riguroase și cu instrumentele potrivite.

  • Poate nu îi dai foarte multă importanță, dar contează enorm pentru ele

Femeile și bărbații sunt ființe diferite. Când trecem pe lângă o femeie, noi ne uităm la cu totul alte lucruri față de ele. De pildă, pentru noi nu contează foarte mult parfumul pe care îl folosește o femeie atâta vreme cât nu este un miros deranjant. În plus, dacă o femeie pe care tocmai am cunoscut-o nu folosește parfum, nu simțim neapărat lipsa lui.

În cazul femeilor lucrurile stau puțin altfel. Pentru ele parfumul este important și le poate atrage mai mult decât un trup sculptat. Nu alege la întâmplare un parfum și nu folosi unul ieftin, doamnele sesizează imediat diferența dintre un produs ales cu grijă și unul folosit la întâmplare.

  • Hainele pe care le porți sunt atent studiate din primul minut

Nici hainele nu sunt uitate de femei atunci când te scrutează cu privirea. Felul în care te îmbraci spune multe despre tine, despre gusturile tale, despre statutul social sau despre locul în care lucrezi. Nu este de mirare, deci, că femeile sunt atente la hainele pe care le porți. Gusturile lor diferă, desigur, însă, dacă vrei să faci impresie bună, stai departe de hainele în culori țipătoare, de tricourile cu personaje din desene animate sau de costumele cu 2 numere mai mari.

 

Sursa foto: Shutterstock   

(P) Articol realizat împreună cu Philips

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here