În curînd, în dormitorul tău

0
290

Sporește pasiunea dintre cearșafuri cu ajutorul lui Kim Basinger, Sharon Stone, Keira Knightley și alte frumuseți de prin filme.

Hollywoodul iubește un apetit erotic sănătos. De-a lungul anilor, industria cinematografică a scos din anonimat o mulțime de domnișoare mai mult sau mai puțin talentate, care-au fost dispuse să-și posteze nurii goi pe marele ecran. Totuși, sexul pe peliculă are părțile lui bune, fără să le punem la socoteală pe cele evidente. Întîi de toate, scenele picante din filme sînt o sursă bună de inspirație pentru scenele de amor din viața reală.

Sexul din filme are mare succes la doamne, dacă e să ne luăm după studiile specialiștilor. Explicația e simplă: femeile sînt și ele sensibile la stimularea vizuală, diferența între ele și bărbați constînd în faptul că bărbații au mai puțin discernămînt în a aplica scenele din filme în viața reală. Sexualitatea bărbaților e mai simplă. Arată-i unui tip o pereche de sîni frumoși și sigur va avea chef de sex. De aceea le și plac filmele porno, pentru că ele sînt din start cu și despre sex, fără ocolișuri. Femeile au nevoie și de puțin context.

Iar filmele de la Hollywood oferă exact acest context: scene erotice, replici coerente și personaje credibile. Pornind de la această idee, am rugat mai multe femei să ne povestească despre acele scene de film pe care le consideră cele mai sexy. După ce-am analizat cele peste 2.000 de răspunsuri, am observat că cinci filme domină topul, iar analiza lor ne ajută să înțelegem mai bine mecanismul erotic feminin.

Ai mai jos explicațiile pentru care fiecare dintre cele cinci filme sînt excitante pentru femei și modurile în care poți muta acțiunea la tine-n pat. Pentru a lansa preludiul, apasă Play.

Instinct primar 25%
Scena Michael Douglas și Sharon Stone fac nebunii într-un pat uriaș. Fiecare atingere și mișcare de pătrundere le este reflectată în ditamai oglinda plasată deasupra patului. După cîteva minute de sex oral aplicat unei doamne Stone foarte satisfăcute, Michael o abordează de deasupra. Peste puțină vreme, Sharon preia controlul și se așază ea deasupra, de unde se mișcă în ritm propriu până la un orgasm memorabil. Jocurile de putere care guvernează relația lor sporesc tensiunea acestor scene picante, care, din fericire, nu se termină cu un spărgător de gheață înfipt în capul lui Douglas.

Factorul erotic Foarte rar se întîmplă să vezi într-un film artistic un bărbat făcînd sex oral unei femei. Ce e interesant este modul în care Douglas tot ridică ochii spre partenera lui în timp ce-și face magistrala treabă. Noi uităm să facem asta, și e păcat, pentru că e minunat să vezi că partenerul tău e implicat și chiar excitat de ce face.

Jocurile opționale, ca, de exemplu, privitul în oglinzi sau prizonieratul în cătușe, sporesc extazul. Ce e însă cel mai important în această scenă? Intimitatea dintre cei doi. Este absolut vital să îți asiguri mereu partenera de sentimentele tale, mai ales în cazul în care practicați astfel de jocuri erotice care necesită încredere în partener. În plus, personajele din film se sărută mult, un alt factor important, neglijat în relațiile de durată.

1
2
3
4
5
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here