Iată o tipă sexy. Ești gata?

0
1232

 De Anna Maltby. Adaptare de Irina Mereacre. Foto: Ture Lillegraven, Guliver/GettyImages.

Bikinii, plajele, sânii dezgoliți și temperaturile ridicate alcătuiesc un cadru propice pentru relaţiile intime. De fapt, persoanele care locuiesc în zone geografice mai calde au parte de mai multă activitate sexuală, arată un sondaj efectuat de brandul de prezervative Trojan. Iar un studiu publicat în Archives of Sexual Behavior menţionează că pe timpul verii crește și numărul cuvintelor obscene introduse în motoarele de căutare de pe Internet. De aici și „trezirea“ libidoului: „Vara înseamnă mai multe oportunităţi de a întâlni femei care vor să te cunoască“, spune Christie Hartman, specialistă în știnţe comportamentale și autoarea cărţii Changing Your Game. Permite-ne să facem câteva prezentări.

Pasionata de înot

Citește-i gândurile Exerciţiul care-i consolidează echilibrul zilnic nu este răspunzător doar de abdomenul ei plat și de corpul tonifiat, ci și de faptul că practicarea acestui sport înseamnă și o oarecare independenţă, în plus, dedicarea și încrederea în sine sunt doar bonusuri. Iar dacă totul va decurge în favoarea ta, te vei putea bucura și tu de beneficiile pe care le are acest sport asupra ei, pentru că, printre altele, înotul dezvoltă și flexibilitatea. Știi la ce ne referim.

 Cucerește-o Respectă-i pasiunea pentru sport. Adresează-i întrebări simple: „De câte ori pe săptămână mergi la bazin?“, „Care-i locul tău preferat?“ Apoi las-o să vorbească – în caz că-și dorește. „Înotul este un sport egoist, așa că așteaptă-te să fii igno­­rat“, spune Blanchard. Dacă tipa nu are chef de taclale, vezi-ţi de treaba ta – fără să-i stai în cale. Femeile consideră că bărbaţii care acceptă provocări simple sunt mai atrăgători, arată un studiu de la Universitatea Alaska.

Iubitoarea de festivaluri

Citește-i gândurile Ea poartă un tricou scurt, care ar face-o pe Rihanna să roşească. Şi, în plus: „Dacă v-aţi investit toate economiile pe bilete VIP, înseamnă că s-ar putea să fiţi extrem de compatibili“, spune Gunsaullus. „Interesele voastre vă reflectă gusturile, valorile şi felul în care alegeţi să vă petreceţi timpul. Modul în care vă gestionaţi cheltuielile ori timpul liber este un aspect esenţial în multe relaţii. Aşadar, dacă amândoi alegeţi experienţele în detrimentul lucrurilor materiale, acesta este un plus.“

Fii parte din playlist-ul ei Ai răbdare. Abordeaz-o într-o pauză – în acest fel nu o vei face să-şi iasă din ritm. Şi, mai ales, vei observa dacă nu aşteaptă pe altcineva. În caz că nu o însoţeşte nimeni, în­­cearcă să nu te îngrijorezi că eşti al zecelea tip care se dă la ea. În schimb, acţionează cu încredere – şi analizea­ză-i limbajul corporal. „Merg des la con­­­­cer­­­te şi mulţi tipi îmi fac ochi dulci, însă puţini se a­­­propie de mine“, spune Ana, 29 de ani. „Dacă îmi place vreunul, îi arunc ocheade, mă joc cu părul, îmi un­­du­­iesc corpul.“ „Însă dacă tipa pare distrasă ori stă cu ochii în telefon, cel mai probabil trebuie să te reorientezi“, spune Gunsaullus.

MH070815_SEX_WOM_03

 

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here