Hrănește-i libidoul

0
691

Editate de Julie Stewart. Adaptare de Luiza Gabriela Vîlsan. Foto: Marley Kate.

Comandă doar aperitive. Femeile pot fi mai receptive la romantism când sunt cu stomacul puțin plin, potrivit unui studiu de la Universitatea Drexel și Universitatea Pennsylvania. Analizând scanările creierelor mai multor femei, cercetătorii au descoperit că regiunile asociate cu motivația, recompensa și romantismul au reacționat mai bine la semnalele de intimitate după ce doamnele au băut un shake de 500 de calorii, față de atunci când erau flămânde. „Senzația de îndestulare nu îi face pe oameni să se simtă sexy“, spune autorul studiului, dr. Alice Ely. „În schimb, dacă această stare nu vine la pachet cu disconfortul fizic, poate atinge­­­ un punct sensibil.“ Deci, scoate-o în oraș la un sushi; apoi mergeți acasă la tine pentru desert.

Știință ciudată care funcționează

Descoperirea Conform unui studiu turcesc, sexul i-a ajutat pe 84% dintre bărbați să scape de pietrele la rinichi. (Medicamentele, doar pe 48%.) Sexul poate stimula terminațiile nervoase ce relaxează uretrele, iar pietrele pot trece mai ușor.

Aplică! Trei partide pe săptămână i-au ajutat pe mai mulți tipi să elimine pietrele în două săptămâni. Ești în agonie? Consultă un doctor!

Dresează-ți tigrul

Ți-e frică de ejacularea prematură? Un studiu de la Universitatea Valparaiso sugerează că bărbații cu EP sunt critici cu ei înșiși, fapt ce agravează problema. Cauzele EP nu sunt înțelese pe deplin, iar lipsa de informații poate fi frustrantă. Exteriorizarea anxietăților te poate ajuta, spun autorii studiului; partenerele privesc asta ca pe un semn de curaj.

Raportul înălțimii 

Noi cercetări sprijină teoria conform căreia feme­ile preferă tipii mai înalți; cu cât statura e mai impozantă, cu atât crește numărul partenerelor.

Screencopy

Articol preluat din ediția de februarie 2016.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here