Ghidul seducției. 5 moduri dovedite că te ajută să o cucerești încă de la prima întâlnire

0
2914

Ca să eviți să rămâneți „doar prieteni“ sau, mai rău, să nu-ți mai răspundă niciodată la mesaje, da, inclusiv la cele de pe Facebook, mai rău, subiect de bârfă la prima cafea cu prietenele, iată ce trebuie să faci (sau să nu faci) ca să lași o impresie bună, fără să pari prea disperat:

  1. Arată îngrijit

Nu, asta nu înseamnă că trebuie să mergi la pensat și epilat cu ceară, dar o tunsoare proaspătă și un bărbierit te pot transforma mai mult decât crezi. Poate că tu nu observi când femeile se vopsesc sau își schimbă tunsoarea, însă ele sunt mult mai atente la aceste detalii. Un astfel de aparat de tuns îți rezolvă problema rapid și îți lasă mai mult timp la dispoziție pentru a decide ce cămasă să îmbraci. De cele mai multe ori, un look simplu este cel mai potrivit, asa ca o camasa si o pereche de pantaloni casual sunt varianta cea mai buna pentru un „first date”.

  1. Ține-ți mâinile acasă

Este OK să o ajuți să coboare din mașină sau să îi pui mâna ușor pe spate când o conduci în restaurant sau prin mulțime, dar altfel de gesturi nu au ce căuta la prima întâlnire. Atingerile ar trebui să fie naturale și să vină de la sine, așa că nu îi pune mâna pe picior „accidental“ în timp ce îi povestești despre cum ai salvat un iepuraș dintr-o capcană, pentru că se va prinde imediat că a fost cât se poate de intenționat gestul. La finalul întâlnirii, în funcție de cât de bine v-ați înțeles, o poți săruta. Știi scena din filmul „Hitch“ când fata își zornăie cheile de la casă să te anunțe că e timpul să plece? Ei bine, acela e semnalul că așteaptă să o săruți. Femeile care abia așteaptă să scape de la o întâlnire proastă nu mai pierd timpul în fața blocului să râdă la glumele tale.

  1. Vorbește, dar nu numai despre tine

Chiar dacă ești genul introvertit și îți este greu să faci conversație cu persoane necunoscute, cu atât mai puțin cu o femeie pe care o și placi, să o lași pe ea să conducă discuția transmite toate semnalele rele. Ori va crede că ai secrete bine ascunse, ori că nu ești interesat sau că ești extrem de plictisitor. În orice caz, nicio variantă nu este în avantajul tău. Este OK să vorbiți despre pasiuni comune, călătorii sau prieteni comuni, dar limitează discuțiile despre job la minimum și abține-te de la a te lăuda. Dacă ea este mai timidă, pune-i tu întrebări și ai răbdare să o asculți până la capăt. Nimănui nu îi place să fie întrerupt, cu atât mai puțin dacă abia a apucat să scoată două cuvinte.

  1. Nu fi zgârcit

Nu e nevoie să o scoți la cină în cel mai scump restaurant din oraș, dar nici la un suc la tonetă. Alege un local intim, în care să nu urle muzica și să vă puteți auzi. La finalul întâlnirii, oferă-te să plătești tu nota; este un gest politicos și galant. Cel mai probabil, va insista să faceți nota pe jumătate, dar bunele intenții sunt mereu apreciate. Nu te arăta șocat de cât a costat desertul sau sticla de vin, chiar dacă simți un junghi în portofel. Discuțiile despre bani nu sunt niciodată plăcute, iar la prima întâlnire sunt un semnal clar pentru ea că e cazul să fugă în direcția opusă.

  1. Tine-ți telefonul departe

Dacă ești tot timpul cu ochii în telefon și ai tendința de a-l verifica adeseori, o primă întâlnire este ocazia perfectă pentru a încerca să scapi de acest obicei. Momentele în care îți vine să scoți telefonul din buzunar sunt acelea de tăcere inconfortabilă, în care niciunul dintre voi nu mai spune nimic. Cel mai bine este să ai pregatită o întrebare pentru un astfel de moment și să menții conversația vie. Telefonul îl poți ține pe modul „silent” și politicos este să nu răspunzi dacă primești un apel sau să te scuzi și să păstrezi convorbirea cât mai scurtă.

Așadar, ține cont de aceste sfaturi și îți vei asigura și o a doua întâlnire. Știi cum se spune că trebuie să aștepți trei zile să o suni? Uită de asta. Dacă ți-a plăcut de ea, se va simți flatată să audă asta, mai ales dacă i-ai trezit curiozitatea. Un mesaj scurt în care să îi spui că te-ai simțit bine și ți-ar plăcea să o mai vezi este suficient pentru a arăta că ești interesat.

Articol realizat împreună cu Philips.ro

Sursă foto: Shutterstock

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here