Ghid complet de cunoastere a femeii

0
291

Diana, o tipa dintr-a XI-a, in liceu cu noi, din gramada de baieti care ii faceau curte, il alesese tocmai pe Andrei sa fie “noul ei iubit”. Numai ca biata de ea habar n-avea ca amicul stia mai multe despre filozofia antica decit despre femei.

Era clar ca omul avea nevoie de ajutorul meu. Asa ca l-am invitat la mine, am fixat un sutien peste o perna mare si l-am invatat cum sa-l deschida cu o singura mina. Apoi am trecut in revista cele mai noi tehnici de sarut frantuzesc si l-am trimis in lume sa se descurce. A plecat de la mine simtindu-se ca un adevarat armasar de 16 ani. A doua zi la scoala am observat un mare zimbet pe fata Dianei. Aceea a fost prima situatie in care un tip a avut incredere sa imi destainuie temerile si problemele lui legate de sex si de femei.

Au mai urmat multe de atunci

O gramada de barbati de diferite virste imi pun tot felul de intrebari despre Dianele lor. Ce am invatat in toti acesti ani de discutii, intrebari, situatii ipotetice si sfaturi? Ca atunci cind vine vorba despre femei, barbatii au mereu aceleasi intrebari. Evident, asa a aluat nastere acest articol: raspunsurile mele la cele mai frecvente 189 de intrebari ale barbatilor despre o femeie pe care o plac. Sper sa te ajute la fel cum perna mea cu sutien l-a ajutat pe Andrei acum mai mult de 10 ani.

Cat de mult conteaza fizicul unui barbat pentru o femeie?

Raspunsul scurt: Nu atit de mult pe cit crezi, pe bune. Data viitoare cind te vei gasi inconjurat de mai multe cupluri, uita-te bine cine cu cine e cuplat. Sigur vei vedea o multime de femei frumoase alaturi de barbati pe care nu i-ai putea numi aratosi nici in zilele lor cele mai bune. Asta pentru ca ne intereseaza mai mult daca tipul e inteligent, amuzant, de incredere si dragut decit daca l-ar lua Botezatu in echipa lui de modele de lenjerie intima.

Evident, cind iesim la vinatoare, barbatul cel mai frumos ne va atrage atentia in prima faza, dar aici e vorba doar de atractie primara, sentiment destul de superficial si trecator. si chiar si asa, un tip care nu arata perfect, dar care ne face sa ridem, are mereu ceva inteligent de spus si se arata interesat de noi fara sa devina insistent, va cistiga in fata aratosului lipsit de alte calitati.

Cite n-ar mai fi de spus despre femei? Restul povestii, in MH de septembrie.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here