Geometrie in pat

0
242

Pentru fiecare cuplu exista pozitia ideala, în functie de constitutia fizics, preferinfle sexuale si/sau daca vrei sa urmaresti meciul la televizor, in timp ce ramai stapan pe situatie.Incearca una – sau pe toate – dintre sugestiile noastre.

De la 0 la 10 grade

Perfecta, daca esti mult mai inalt/scund decit ea sau iubita ta e in ultima luna de sarcina. Ea sta pe spate, iar tu intins pe-o parte, langa ea – daca esti dreptaci, aseaza-te pe stanga. Ridica-i piciorul drept, iar pe al tau pozitioneaza-l intre ale ei si penetreaz-o din lateral.

90 de grade

Pentru o penetrare profunda, recomandam “woman on top”. Ea controleaza miscarea si profunzimea acesteia.

120 de grade

Pentru gadilarea punctului G, “pe la spate” ramine pozitia de capatai.Pentru variatie: ea sta sprijinita pe genunchi si antebrate, astfel incit fesele ei stau ridicate. Ea controleaza situatia, prin miscari de du-te-vino si unduiri de coapse.

180 de grade

69 suna avantajos pentru ambele parti, dar functioneaza doar daca aveti inaltimi apropiate. Pentru variatie: stati pe-o parte, unul langa altul, in “standardul” 69. Ridica-i piciorul de deasupra si curbeaza-ti torsul in forma literei C. Astfel vei compensa diferenta de inaltime.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here