Fii maestru in sarutul frantuzesc

13 iunie 2013

Urmeaza acesti pasi si va spune „Ooh, la la!“. Recomandarile vin de la Justin R. Garcia, cercetator la Institutul de cercetari legate de sex si reproducere Kinsey, si William Cane, autorul cartii The Art of Kissing.

Arata-i calea

Nu te grabi. De fapt, la inceput nici nu e musai s-o saruti. Stimuleaza-i zonele erogene secundare, folosindu-ti mainile ca sa-i atingi suav gatul, linia fetei ori parul. Asta va prelungi placerea.

Creeaza atmosfera
Saruturile fierbinti incep lent si cresc in intensitate. Incepe prin a-i saruta delicat buza inferioara. Cand faci asta, ea poate respira mai usor, ceea ce inseamna ca poate controla sarutul. Cand simti ca emotiile ei devin mai intense, atinge-i usor varful limbii cu varful limbii tale. Aceasta zona are mai multe terminatii nervoase decat aproape orice alta parte a corpului.

Implica-te 100%
Pe masura ce sarutul devine mai intens, fa un pas spre ea astfel incat sa-ti atinga spatele si sa te traga mai aproape. Ca sa incingi si mai mult atmosfera, deschide-ti gura mai mult si las-o sa-si vare mai mult limba. Treptat, adauga miscari ale limbii la fel de delicate, dar mai rapide. Nu uita de cealalta abilitate a gurii tale: fa-i complimente. Poti prelungi ori intensifica sarutul, daca faci pauze ca sa-i soptesti cuvinte frumoase in ureche, dupa care poti continua cu saruturile pe gat.

Foto: ShutterstockCategorii: Sex/Relații

ComentariiAboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!