Fii barbat!

0
329

Sase sugestii simple. Chiar foarte simple!

Un singur lucru imi doresc de la un barbat: sa fie barbat!

Dupa 10 ani de relatii ratate cu artisti narcisisti, directori obsedati de bani si sportivi fascinati de propriul brand, m-am indragostit de Catalin. Incercam sa-mi dau seama ce e atit de special la el, cind am realizat ca un singur lucru il deosebeste de cei dinainte: e barbat. Si un barbat este altceva decit un baietel. Cu totul altceva. Catalin isi face dus inainte sa vina la mine, ma asculta cind ii vorbesc si nu i se inclesteaza dintii cind imi spune “Te iubesc”.

Nu ne certam cind vine vorba de un pas mai departe in relatia noastra. In schimb, gatim impreuna si mincam la lumina luminarilor, ne contrazicem despre un film sau altul si ne piscam de fund. Daca si tu, ca si restul barbatilor, iti doresti sa fii barbat, dar deocamdata ti se pare ca esti un hibrid intre “pusti” si “barbat in devenire”, iata citeva sugestii care te pot ajuta in marea transformare. Ia-le ca pe niste pregatiri pentru petrecerea de majorat.

Un barbat face sex oral

Fara eschivari, fara ezitari. Nu astepta sa fii rugat; ofera-te. Nu o face pentru doua minute, ca apoi sa iesi la suprafata fericit ca ai scapat si asteptind cine stie ce trofeu de merit. Dedica-te cu trup si sutet si vei avea numai de cistigat. Nu te plinge ca nu-ti place parul, mirosul, consistenta… Daca ai intr-adevar o problema serioasa cu zonele ei sudice, poti schimba fata, dar in nici un caz nu comenta cit te ati la locul faptei. Stii cit tine serialul tau preferat? Ei bine, cam tot atit ar trebui sa dureze si eforturile tale acolo jos.

Daca te bate pe umar si-ti spune “OK, te poti ridica acum”, raspunde-i cu: “E ceva ce nu fac cum trebuie?”. Pentru ca de fapt ea nu vrea sa te ridici, vrea sa-ti spuna sa te misti mai la stinga, sau mai sus, sau mai repede… Cam jumatate dintre femei nu cred cu adevarat ca tie iti face placere sa le faci sex oral, asa ca va trebui s-o convingi sa te mai lase sa incerci pina iti iese bine. Nu e deloc simplu, iti trebuie rabdare si exercitiu. Dar rasplata va fi pe masura.

Un barbat stie ca nu e singurul din cuplu care are o cariera

Oricit de casnice am fi noi, femeile, cind intram intr-o relatie serioasa, ne facem o multime de griji. Oare petrec suficient timp cu el? Muncesc prea mult? Neglijez casa si familia? Ma neglijez pe mine insami? Asa ca atunci cind partenerul meu turuie intruna despre cit de ocupat e, despre ce probleme are cu nu stiu ce contabila si cit de multi bani ar merita in plus, mi-e foarte clar ca e un egoist. Data viitoare cind, gindindu-te la relatia cu partenera, iti spui “Acum ar trebui sa ma concentrez doar asupra jobului”, fa-i tipei o favoare si paraseste- o, ca sa isi poata gasi altul mai bun.

Un barbat e curios

Femeile sint bine antrenate sa intrebe si sa asculte raspunsurile. Asta facem toata ziua cu prietenele noastre. Totusi, nu te grabi sa sari la concluzia ca vrem sa te auzim pe tine vorbind non-stop. Am iesit odata cu un tip care, timp de 5 ore, n-a facut altceva decit sa imi povesteasca despre cum vinde el placi de retea. Nici macar o data nu m-a intrebat cu ce ma ocup. Faptul ca scriu despre sex in reviste nu e un subiect tocmai arid de conversatie, nu? Aceea a fost prima si ultima noastra intilnire.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here