Femeia MH: Silvia Lăuneanu

0
376

În primii ani de școală i se spunea Maradona, pentru că trăgea mereu la poartă, iar la 12 ani s-a apucat de Jiu Jitsu pe ascuns. Cu alte cuvinte, Silvia face sport de mic copil. „Părinții mei chiar au stat în cumpănă dacă să mă dea la școala de muzică sau la gimnastică.“

Pentru Silvia, sportul a devenit un al doilea job. „Nu-mi place să fac nimic după ureche, așa că am mers la cursurile școlii Fitness Education School, iar acum sunt instructor de Combat Fit, la o sală din centrul Capitalei, și personal trainer.“

Silvia preferă antrenamentele de tip cardio, deoarece „îți măresc rezistența, mobilitatea, îți lucrează frumos musculatura şi ajută enorm aparatul cardiovascular“. Dar, pe lângă acestea, cântăreața își completează activitățile cu orele de sport pe Combat Fit pe care le predă și cu antrenamentele pe care le face ca personal trainer.

Când nu are o sală la dispoziție, face un antrenament rapid în camera de hotel. „Atât de tare mi-au intrat în sistem orele de antrenament, încât mă simt vinovată dacă nu le fac, oriunde aș fi“, spune Silvia.

La capitolul alimentație nu stă la fel de bine, dar compensează prin sport. „Sunt gurmandă și sunt bănățeancă. Îți imaginezi ce combinație?“ Deși îi plac tocmai alimentele total interzise, este atentă la cantități și „îmi spăl toate păcatele prin antrenamente riguroase“, adaugă cântăreața.

Pentru Silvia bărbatul ideal nu trebuie să fie definit, ci doar într-o formă bună. Mai important e să se simtă protejată în preajma lui. Însă ar trebui să te grăbești, dacă vrei să te numeri printre pretendenți. La începutul anului viitor va pleca în Qatar cu un contract pe care „nu l-am putut refuza. Mi s-a propus să antrenez la o sală VIP din capitala statului, Doha. Este o mare provocare și o nouă experiență, pe care abia aștept să o trăiesc“.

Foto: Arhiva personală a artistei.

_DSC0242

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here