Femeia Men’s Health – Roxana Ionescu

0
317

De Constantin Ilisei. Foto: Sergiu Zimbilischi

VARSTA
27 DE ANI
LOCUL NASTERII
BUCURESTI, ROMANIA


DE UNDE O STII
Desi s-a lansat la Antena 1, de unde a ramas cu aliasul „Mama Natura“ si cu destule amintiri frumoase, Roxana a castigat cea mai recenta editie a emisiunii Dansez pentru tine de la Pro TV. Putine vedete de la noi au navigat cu usurinta intre cele doua trusturi mamut, iar pentru Roxana e importanta prezenta pe o astfel de lista selecta.

N-a fost insa si simplu, fiindca Dansez pentru tine e o emisiune care-ti testeaza calitatile fizice nu doar intr-o seara, ci intr-un intreg sezon. Si, desi Roxana are antrenor personal, la World Class, cu care lucreaza de mai multa vreme, lucrul pentru emisiune i-a schimbat rutina: a ajuns și la zece ore de antrenament pe zi (desigur, majoritatea ore de dans). Chiar daca de obicei prefera miscari care ii lucreaza abdomenul si bratele, Roxana a trebuit sa faca mai multe exercitii pentru mobilitate. „Dar dansul in sine e un antrenament foarte serios“, sustine vedeta.

Ca orice femeie care se respecta, dieta este importanta in viata Roxanei. Nu este vorba de o dieta cu restrictii majore, ci mai ales respectarea unor reguli simple. „Incerc sa mananc sanatos, la ore fixe si sa fac sport – cred ca e combinatia ideala pentru a te mentine in forma“, spune Roxana.

Am intrebat-o cum vede ea barbatul ideal si ne-a raspuns ca nu crede in sabloane. „Nu va pot face portretul exact, fiindca nu a aparut inca in viata mea“, sustine Roxana. Vestea buna? N-ai nevoie de sase luni la sala inainte de a incerca sa o cuceresti: „Pentru mine nu sunt importante six pack-urile, imi plac barbatii care au grija de ei, dar prefer carisma si simtul umorului in locul unui corp perfect“.


 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here