Femeia Men’s Health – Kelly Brook

0
302

De Constantin Ilisei • Foto: New Look


VARSTA 
33 DE ANI
LOCUL NASTERII
ROCHESTER, MAREA BRITANIE

 

DE UNDE O STII
Britanicii, pe langa umorul tipic si ceaiul de la ora 5, mai au un obicei simpatic: isi transforma fotomodelele cu bust generos in bunuri nationale. Asa a aparut Kelly Brook in zeci de reclame, in reality show-uri, in filme si piese de teatru si e mereu subiect de presa de la varsta de 18 ani. Au ajutat-o si mult mediatizatele relatii cu Jason Statham, Billy Zane si Thom Evans – slabiciunea ei pentru barbati bine lucrati e evidenta. Kelly are acum propria linie de lenjerie intima, distribuita de brandul britanic New Look (prezent si in Romania). Evident, cea care prezinta produsele acestor colectii (ultima lansata cu ocazia Valentine’s Day) este chiar Kelly.

Desi e destul de multumita de formele ei voluptuoase, Kelly nu a renuntat la dieta si exercitii. Daca la 27 de ani declara pentru revista Company ca e tinuta in forma de sex, intre timp lucrurile s-au mai schimbat. Relatia ei cu fostul rugbist Thom Evans a contribuit din plin la asta: cuplul si-a facut un obicei din a alerga impreuna. Insa programul ei de antrenamente e mult mai complex si include Pilates, exercitii bazate pe dans, hula-hopping, box usor, cardio si rezistenta. In 2010, Kelly a sustinut lansarea in Marea Britanie a unui nou program de fitness pentru femei, Jukari Fit to Flex, conceput de Reebok si Cirque Du Soleil.

„Eram depasit de situatie atunci cand am cunoscut-o pe Kelly, fiindca toti tipii pe care-i stiu aveau postere cu ea pe pereti “, a declarat Thom Evans (27 de ani), actualul ei iubit, pentru editia britanica Men’s Health. Si atunci, cum a cucerit-o? Smecheria e s-o lasi pe ea sa conduca discutia. „Daca vorbeste cu tine si e o tipa cu picioarele pe pamant, e in regula. Daca te ignora, scapi de niste probleme. Dar in cazul in care e si cu picioarele pe pamant si atragatoare, e doar o chestiune de: «Unde semnez?»“

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here