Fa sex rafinat

0
426

Si noi sintem aici pentru a te anunta ca acest lucru e posibil. Abilitatea de a fermeca o femeie, de a o convinge sa-ti predea fara drept de apel ceea ce Casanova numea “acel ceva delicios al ei” depinde de stilul si sinceritatea de care dai dovada. Asta e tot.

Chiar daca nu esti un sustinator acerb al moralitatii lui Giacomo (se destrabala in orgii, prezervativele ii intorceau stomacul pe jos, o data chiar a facut sex cu fiica lui ilegitima), afla ca el nu era un tip reprobabil. Spre deosebire de Don Juan sau Marchizul de Sade, Casanova nu era un pradator sexual. El se indragostea sincer de fiecare dintre femeile care ii treceau prin pat. iar ele ajungeau sa il iubeasca la numai citeva secunde dupa ce acesta le privea pentru prima oara in ochi. Tipele se bucurau de orgasme multiple alaturi de el.

Desi suna a lauda gratuita, faptul ca omul se preocupa de satisfacerea parte-nerelor il face diferit de restul cuceritorilor si demn de admiratia noastra. Ca sa-l poti intelege mai bine pe acest barbat genial (fara sa trebuiasca sa-i citesti autobiografia in 12 volume), iti propunem o punere in scena a unei secvente din viata lui. Ne atam in Venetia anului 1753, unde Casanova, in virsta de 28 de ani, incearca sa intre pe sub pielea (si vesmintul monahal al) unei frumoase calugarite. Acesta este unul dintre cele mai reusite momente ale lui – o seara perfecta pentru o demonstratie de sarm fara cusur.

Fii atent, ai ce invata!

Putem numi momentul cu pricina “cina seductiei”. Doua ore de joaca si tirt in care amindoi abia asteapta sa ramina singuri pentru a se putea atinge in voie. Aproape de final, calugarita ii sopteste la ureche: “Am o pofta care va face cinste acestei cine desavirsite.” Ce anume a facut Casanova in seara cu pricina? Cum a reusit sa fure “cheile ” manastirii? inainte sa-ti dezvaluim secretele lui, e important sa stii ca nu era un aristocrat. Desi ii placea sa arate ca unul, tipul era in esenta un cartofor si un tilhar de prima clasa, care participa la dueluri si a facut chiar inchisoare la un moment dat.

Asadar, desi aceasta cina despre care vorbim pare foarte sofisticata, nu uita ca Giacomo Casanova era, in adincul sutetului, doar un crai vagabond pentru care distractia si dragostea erau mereu pe primul loc.Daca ai chef de o nebunie, poti pregati si tu o cina in stil Casanova. Gasesti o multime de retete si liste cu ingrediente la www.menshealth.com.

De gasirea partenerei te ocupi singur!

Daca vrei doar sa inveti ceva extrem de folositor, fii atent la cele 10 principii casanoviene. Data viitoare cind esti in prezenta unei femei pe care o admiri, aplica-le cu incredere si apoi lasa-te pe spate in asteptarea rezultatelor, care nu vor intirzia sa apara.

Principiu casanovian # 1

Pentru a face o femeie sa se simta speciala, trebuie sa faci ceva special pentru ea. In vederea cinei ilicite cu frumoasa maicuta, Casanova a inchiriat un luxos apartament cu 5 camere. A intimpinat-o la gondola, apoi au traversat tinindu-se de mina o piata luminata de felinare.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here