Fa rost de numarul ei de telefon

0
365

MODUL DE ABORDARE

Bate fierul cat e cald. Odata ce ai identificat o femeie atragatoare, abordeaz-o in decursul a trei secunde, recomanda Alex Nova. „Asa ai sanse mai mari sa nu pari timid sau stresat, ci doar firesc si natural.“

DISCURSUL
„Trebuie sa fie simplu si eficient“, este de parere specialistul. „Majoritatea femeilor se vor simti obligate sa-ti raspunda la salut si se vor intreba de unde le cunosti“, spune el. Cand vezi ca o tipa isi cumpara o bautura mai speciala, arata spre pahar si spune-i: „Uau, pare o bautura interesanta! Ce este? E buna?“. „Daca ii pui doua intrebari imediat dupa ce deschizi conversatia, ai mai multe sanse sa stai la taclale cu ea toata seara“, spune Alex Nova.

O ATINGERE USOARA
„Incearca s-o atingi cat mai repede, intr-un mod «neutru»“, recomanda Alex. Intinde-i mana cand te prezinti si tine-o cateva secunde.

APROPIEREA
Spune-i ca ti-a facut placere sa stati de vorba, dar trebuie sa pleci, intrucat ai de facut niste chestii. „Entuziasmul este molipsitor“, spune Alex Nova, „asa ca propune-i sa va vedeti altadata ca sa continuati conversatia“. Nu-i cere numarul de telefon. In schimb, intinde-i telefonul tau si spune-i: „Trece-ti numarul in agenda mea“. Sun-o imediat ca sa verifici daca numarul pe care ti l-a dat este corect. „Astfel si ea va avea numarul tau – femeilor nu le place sa fie apelate de pe numere necunoscute“, spune expertul.


Adaptare de Irina Mereacre. Foto: Shutterstock

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here