Fa dragoste incet, dar sigur

0
508

Fa dragoste. Incet, dar sigur… pe tine ca o vei face fericita. Sexologul MH, Aniela Sircu iti arata cum sa faci asta in 4 pasi simpli. Enjoy!

O credinta gresita foarte des intalnita despre viata erotica a unui cuplu este ca partidele amoroase programate nu sunt de calitate sau ca nu au farmec la fel de mult ca cele spontane. Este timpul sa renunti la acest mit si sa afli adevarul…

Pasul 1. Pregateste camera.

Femeile sunt deosebit de sensibile la ambient. Este un element esential pentru ca sa se poata relaxa si trai placerea. Cumpara florile ei preferate, plus minimum 10 trandafiri rosii. Asaza florile strategic, pentru ca ea sa le vada, iar petalele de la trandafiri presara-le peste lenjeria de pe pat. Aprinde cateva lumanari parfumate sau o lampa de aromoterapie (ylang-ylang, portocal, trandafir etc.). Pregateste special pentru aceasta ocazie si un CD cu muzica in care melodiile romantice sa alterneze cu cele pasionale.

Pasul 2. Preludiul ca la carte…

Scopul acestei metode este transformarea constienta a energiei sexuale in energie afectiva, in sentimente de bucurie, fericire si implinire. Karezza este recomandata si in cazurile de ejaculare precoce, unul dintre principalele sale beneficii fiind obtinerea unui bun control al ejacularii. “Actul erotic are doua functii: de a uni suflete si de a reproduce trupuri – iar pentru aceste doua functii exista doua tipuri de fuziuni sexuale: fuziunea de tip Karezza pentru iubirea profunda si fuziunea de tip obisnuit-orgasmic pentru procrearea fizica.

Nu faceti greseala de a o utiliza pe cea de a doua in locul celei dintai… Exista motive biologice pentru a presupune ca misterioasele functii de hranire si reintinerire ale actului sexual sunt cele mai vechi si probabil cele mai importante functii, precedand cu mult, mult timp functia reproductiva”, spune dr. Lloyd.

Pasul 3. Fa miscari leeente…

Miscarile foarte lente duc la realizarea unui schimb emotional si energetic foarte amplu, obtinerea unei relaxari totale – fizica, mentala, emotionala, cresterea intimitatii, exprimarea afectivitatii. Nu te mai concentrezi preponderent pe ce se intampla la nivelul organelor sexuale, ci pe ceea ce simti in suflet.

Facand dragoste astfel, puteti prelungi actul erotic cat de mult vreti. Dupa studiile realizate de psihiatrul austriac Rudolf von Urban (si publicate in lucrarea Sex Perfection), un act erotic care dureaza mai putin de 30 de minute si se finalizeaza cu ejaculare creste tensiunea intregului corp, chiar daca elimina tensiunea de la nivelul organelor sexuale.

Von Urban sustine ca un act erotic este necesar sa dureze minimum 30 de minute si sa nu se finalizeze cu ejaculare pentru ca el sa produca o relaxare profunda a intregului corp, cresterea sentimentelor de afectiune, aparitia starii de fericire si implinire a celor doi iubiti.

Pasul 4. Acorda-i intaietate in ceea ce puteti face impreuna.

“Cu cat barbatul se ridica mai mult deasupra simplei dorinte sexuale spre perfectiunea delicioasa iubirii romantice, cu ata mai usor, mai natural si fara efort devine controlul in Karezza (vezi mai jos), scazand probabilitatea de nereusita; si cu cat femeia isi iubeste mai mult barbatul, cu atat mai mult il ajuta sa se perfectioneze si sa controleze forta sexuala”, sustine dr. Lloyd, in lucrarea “The Karezza Method”. Aminteste-ti, incepand cu aceste momente, ca iubirea este si va ramane elementul principal al reusitei unui cuplu in orice domeniu al vietii.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here