Exprima-te… oral

0
235

Inca putin si esti maestru. De o luna de zile, iubita ta se poarta altfel cu tine, cum n-a mai facut-o de multisor sau… niciodata. Regeste, adica. Daca inca te mai intrebi ce-i cu transformarea asta pe capul ei, te luminam tot noi: e vorba de felul in care tu ai invatat sa-i provoci placere. Persevereaza deci!

Iubeste placerea

Cum se face: Ea sta culcata pe spate, iar tu te asezi in asa fel incit sa-ti lipesti pieptul de abdomenul ei, in timp ce capul tau se afla indreptat spre picioarele patului (fata ta aflindu- se exact in dreptul zonei ei genitale). Foloseste-ti unul dintre brate pentru a-i cuprinde coapsa si pentru a-i indeparta pe dedesubt labiile.

Avantaj: In aceasta pozitie iti poti relaxa total muschii gitului, in timp ce pui la cale urmatoarea miscare. In plus, pozitia permite si mai mult contact, iar asta o va face pe ea sa se simta mai… conectata.

Cum sa iei punctaj maxim

Cea mai buna metoda de mingiiere e cea in care limba ta se misca in jos, papile tale gustative fiind orientate in sus, peste tot clitorisul ei. Femeile mai sensibile prefera aceasta abordare de sus in jos. In cearca sa alternezi cu o mingiiere usoara de jos in sus. Foloseste-te si de partea interioara, mai fina, a limbii tale.

Peste umar

Cum se face: Ea e culcata pe spate, iar tu ii abordezi zona genitala dintre picioare. Ale ei, fireste. Esti acolo, da? Foarte bine, acum e timpul sa pui unul dintre picioarele ei pe umarul tau. Pe celalalt, il tine intins, sub umarul si bratul tau. Acum ea ar trebui sa-si rasuceasca usor soldurile, ridicindu-si soldul piciorului care-i pe umarul tau. (Tu o poti ajuta, sustinindu-i soldul ridicat cu celalalt brat.)

Avantaj: Pozitia este ideala pentru femeile care sint sensibile doar de-a lungul unei singure parti a clitorisului.

Cum sa iei punctaj maxim

Cu un sold ridicat, ea poate sa se si miste putin, intensificind astfel mingiierea ta si ajutindu-te pe tine sa ajungi chiar in punctul dorit de ea. Incurajeaz-o sa se miste putin, in asa fel incit sa-ti iasa perfect.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here