Ea vrea să te uiți

0
362

Preludiul începe în bar, când David își strecoară mâna pe sub fusta Anei. Cei doi se pipăie în taxi, în drum spre apartamentul lui David, iar șoferul își manifestă dezgustul, nu o dată, respirând greu și totuși trăgând cu ochiul prin oglinda retrovizoare.
Odată pătrunși în atmosfera intimă a apartamentului lui David, Ana, 29 de ani, aruncă o privire la geamul imens, cu vedere la clădirea din vecinătate. Se asigură că draperiile sunt trase până la capăt. Dacă vreun vecin sau vreun trecător s-ar uita pe geam, ar vedea cum David îi trage ușor Anei chiloțeii peste coapse, apoi o împinge pe pat, iar ea își încolăcește picioarele în jurul lui.
Sexul cu David este OK. Însă acum, că draperiile sunt trase, e fenomenal. Fără îndoială, Ana nu e timidă. Mai mult chiar, spune ce înseamnă pentru ea această expunere: „Când știu că putem fi văzuți, jocul devine mai intens. Totul e mai excitant. Îmi place să-mi imaginez că cineva ne privește și e gelos.“
Ana nu e singura. Și eu simt ispita. La fel ca prietenele mele. Atracția exhibiționismului poate fi puternică, indiferent că suntem participanți ori spectatori. De aceea, mulți dintre noi cedează ispitei: vezi poza tipei de la yoga, publicată pe Instagram, cu ea în postura cămilei, cea care îi etalează abdomenul tonifiat. Sau o vezi pe prietena ta, îmbrăcată sumar, făcându-ți semn de pe balconul camerei de hotel. Mai sunt necunoscutele care își umplu iPhone-urile cu selfie-uri lascive. Majoritatea femeilor simt nevoia și chiar sunt dispuse să-și manifeste exhibiționismul. Iar când facem asta, ceea ce vă arătăm poate dezvălui totul despre ceea ce am vrea să vedem. Iată de ce – și cum să savurezi mai bine spectacolul.

De Anna Davies * Fotografii De Jana Cruder * Adaptare De Irina Mereacre

MH0414_FEA_SEX_02

1
2
3
4
5
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here