E prea sexy? Dă-i întâlnire!

0
293

Umflă-te în pene
Ești nervos, pentru că ai impresia că ea îți va mirosi toate defectele. Știi ce? Le va vedea doar dacă i le vei arăta. Așa că înainte să abordezi o tipă, stai un pic și crește-ți încrederea în tine. Amintește-ți ce te face să fii un tip interesant și încearcă să vizualizezi acele trăsături pe măsură ce interacționezi cu ea. Ai un simț al umorului excepțional? Imaginează-ți cum râde la glumele tale și talentul tău are mai multe șanse să iasă la iveală. Ochii tăi sunt de un albastru electrizant? Gândește-te cum se pierde în ei.

Începe tu conversația
Așteaptă momentul potrivit și apropie-te de „țintă“ (ideal ar fi când se îndreaptă spre bar să-și ia o băutură sau când prietena ei merge la toaletă). Nu vrei s-o întrerupi ori s-o surprinzi; asta o va face să adopte o atitudine defensivă. Pe măsură ce inițiezi conversația, menține umerii trași spre spate și mâinile pe lângă corp – o poziție a corpului relaxată. Începe conversația cu un politicos „Scuză-mă…“, în locul sâcâitorului „Hei“ sau „Ce faci?“.

Șoptește-i vorbe frumoase
Un amator ți-ar spune că poți stârni interesul unei femei și cu un compliment mai deocheat, din moment ce a auzit atâtea cuvinte frumoase. Greșit. Trebuie doar să folosești complimentul potrivit. În loc să-i comentezi trăsăturile fizice, cum ar fi ochii sau fața (ori mai rău), pune-i întrebări referitoare la tricoul ei amuzant ori la cerceii ei colorați. Asta va devia conversația de la propria persoană, lucru pe care-l va aprecia, iar răspunsurile ei vor constitui puncte de plecare pentru alte subiecte.

Încheie afacerea
Întrucât tu ai abordat-o, e datoria ta să-i oferi primul numărul de telefon. (Faza cu „Ești pe Facebook?“ e jalnică.) Și dă-i un motiv să aștepte s-o suni: „Dacă chiar vrei să vezi filmul ăla, ce zici dacă te sun weekendul viitor, când apare la cinematograf?“. Vei accentua că te interesează persoana ei, dar în același timp vei menține discuția echilibrată, încrezătoare și nonșalantă.

Foto: Shutterstock

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here