Dorințele tale sexuale

0
1099

Intrasem într-o rutină, așa cum se întâmplă adesea în cupluri. Așa că am mers la un terapeut în probleme sexuale, care mi-a sugerat acest experiment ca pe o modalitate de a ieși din starea respectivă. Dar nu puteam să-mi asaltez pur și simplu soţia cu o astfel de listă. Trebuia să purtăm o discuţie. Prin urmare, am făcut ceea ce ar face orice bărbat: am cumpărat o sticlă de vin scump. I-am gătit Mariei un fel sofisticat de mâncare, condimentat cu sare, ca să încurajez consumul de alcool. Vinul s-a terminat repede, iar noi ne-am retras în dormitor. Apoi, i-am sugerat – relaxat – să facem o listă de dorințe erotice. Ne-am comparat listele, după care am deschis o altă sticlă de vin.

De Steve Almond * Adaptare de Irina Mereacre * Foto: Garreth Barclay * Models: Anna Claudia Ferraz & Eric Belanger – Ice Models, Cape Town

Masajul erotic

Maria a dat startul conversației. „Ar trebui să ne facem mai mult masaj“, a spus de îndată. Am dat din cap gânditor. Sincer, speram să înceapă cu ceva care să mă ducă cu gândul la o dominatoare hotărâtă. Pentru mine, masajul a fost întotdeauna o formă de preludiu plăcută, dar totodată obositoare.
„OK“, am zis. „Sigur.“
Cred că și-a dat seama din tonalitatea vocii mele, care nu a fost neapărat subtilă. „Nu cred că ai priceput ce-am vrut să zic“, mi-a spus Maria. Vorbea ca atunci când le explică puștilor noștri cum să tragă niște linii pe o hârtie. „Două cuvinte: final fericit.“
Aha.

Sex în aer liber

Prima mea sugestie a fost să facem sex în aer liber. Mă gândeam la un loc public, cum ar fi un parc. Pericolul de a fi prins, valul de adrenalină, o briză rece pe pielea dezgolită – vedeam deja tabloul.
Fusesem atras de acest scenariu, i-am explicat soției mele, pentru că viața noastră sexuală, cu partidele de sex programate, consumate în același loc, au devenit puțin prea „cuminți“.
Maria nu era deloc convinsă. De fapt, a râs. „Dacă mă gândesc bine la asta, niciodată nu am făcut sex afară, asta dacă nu iau în considerare o mașină.“

Ce idee bună! Sex în mașină

Asta a dirijat discuția spre soluția mea de back-up. M-am pipăit de multe ori cu tipe în mașină, dar n-am mers niciodată până la capăt. „Ce poate fi mai excitant decât s-o facem într-un Prius?“, a întrebat Maria.
„Cum ar fi s-o facem într-un Prius cu șapte locuri?“, am îndrăznit eu.
„Aha, ar trebui să scoatem scaunele“, a răspuns ea. „Iar tu va trebui să-mi cumperi un bax de bere ca să intru în atmosferă.“
Simțeam că facem progrese.

Roluri erotice

Voiam ca Maria să dea mai multe detalii pentru următorul punct de pe lista mea.
Însă ea întocmise deja un adevărat plan. „Am putea să ne îmbrăcăm frumos și să mergem într-un loc pe care nu-l frecventăm prea des, cum ar fi la balet. Dar va trebui să venim separat și să ne prefacem că nu ne știm. Eu voi purta o rochie de seară, dar fără lenjerie intimă. Apoi, în timpul celui de-al doilea act, ne vom strecura la toaleta femeilor ca să facem sex.“
„Îmi place întregul concept“, am spus. „Și dacă, în loc de balet, am merge într-un pub?“ Maria s-a gândit un minut la asta. „Doar dacă pot purta rochia de seară.“
Acel răspuns, dacă-mi permiteţi
să fiu cinstit, este motivul pentru
care-mi iubesc soţia: îi plac jocurile.
Și nu e doar atât: contrar lucrurilor pe care le-am crezut mai înainte, nu e împotriva tuturor formelor de exhibiţionism. Poate doar a exhibiţionismului realizat în aer liber, ceea ce nu e șocant, având în vedere că ea consideră că o cameră de hotel fără cablu este definiția disconfortului.

Pegging

În acest punct trecusem de prima fază și băusem jumătate din a doua sticlă. Așa că era timpul să aduc în discuţie un subiect care mă viza pe mine: pegging.
Citisem că bărbaţii pot avea orgasme foarte intense prin masajul prostatei, o acţiune căreia i se mai spune – să-mi fie cu iertare – „mulgerea prostatei“.
Reacţia Mariei nu a fost tocmai reconfortantă: „Vrei să-mi pun un
strap-on? Purtarea unui penis mă
duce cu gândul într-o zonă obscură.“
„De acord“, i-am zis.
„Dar vrei să fii penetrat?“
„Acum chestia asta sună dramatic.“
Am continuat să dezbatem subiectul, cu precauţie, timp de câteva minute. S-au menţionat dopurile pentru fund, dildourile, opţiunile pentru lubrifiere. Sincer, am fost atras de această idee, întrucât îmi plăcea modul în care era răsturnat principalul tabu al bărbaţilor hetero. Refuzam să cred că o inhibiţie demnă de un macho avea să mă priveze de un megaorgasm.
În același timp, fratele meu este gay, așa că întregul subiect pe care aveam să-l numesc „jocul feselor“ creștea tensiunea. Maria a observat că discuţia mă făcea să fiu din ce în ce mai încordat. Și-a pus palma pe obrazul meu și mi-a zis, cu voce calmă: „Hai s-o trecem pe listă drept: «De bifat, dar cu prudenţ㻓.

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here