Cum o faci să-ți îndeplinească toate dorințele sexuale!

0
970

De Steve Almond. Adaptare de Irina Mereacre. Foto: Gulliver/GettyImages.

„Sexul nu semnifică doar plăcere“, m-am trezit că-i explic într-o seară soţiei mele, Maria. „E o modalitate de a-ţi depăși inhibiţiile și de a-ţi învinge frica și pudoarea în numele unei plăceri comune.“

Să vă explic: acest preambul trebuia să fie începutul unei discuții despre dorințele noastre sexuale cele mai ascunse. Intrasem într-o rutină, așa cum se întâmplă adesea în cupluri. Așa că am mers la un terapeut în probleme sexuale, care mi-a sugerat acest experiment ca pe o modalitate de a ieși din starea respectivă. Dar nu puteam să-mi asaltez pur și simplu soţia cu o astfel de listă. Trebuia să purtăm o discuţie.

Prin urmare, am făcut ceea ce ar face orice bărbat: am cumpărat o sticlă de vin scump. I-am gătit Mariei un fel sofisticat de mâncare, condimentat cu sare, ca să încurajez consumul de alcool. Vinul s-a terminat repede, iar noi ne-am retras în dormitor. Apoi, i-am sugerat – relaxat – să facem o listă de dorințe erotice. Ne-am comparat listele, după care am deschis o altă sticlă de vin.

Masajul erotic

Maria a dat startul conversației. „Ar trebui să ne facem mai mult masaj“, a spus de îndată. Am dat din cap gânditor. Sincer, speram să înceapă cu ceva care să mă ducă cu gândul la o dominatoare hotărâtă. Pentru mine, masajul a fost întotdeauna o formă de preludiu plăcută, dar totodată obositoare. „OK“, am zis. „Sigur.“ Cred că și-a dat seama din tonalitatea vocii mele, care nu a fost neapărat subtilă. „Nu cred că ai priceput ce-am vrut să zic“, mi-a spus Maria. Vorbea ca atunci când le explică puștilor noștri cum să tragă niște linii pe o hârtie. „Două cuvinte: final fericit.“ Aha.

1
2
3
4
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here