Dezbina si cucereste

0
289

Prietenele unei femei sint precum colacul ei de salvare. Fa impresie buna si vei fi primit in gasca lor. Iti dai in petic si te trezesti alungat precum un ciine vagabond.

Noi spunem ca daca reusesti sa-i farmeci prietenele, iti va fi mult mai usor s-o cuceresti.

Mai simplu: intii le faci pe ele fericite – apoi o faci pe ea sa fie a ta. Munca este un teritoriu al numerelor. Rapoarte trimestriale. Cantitati ramase in stoc. Costuri cu avocatii. (Tu chiar credeai ca nu te va da in judecata pentru hartuire?) Performanta ta e evaluata in puncte, iar salariul este ajustat cu ajutorul procentelor.

Toata lumea iti cunoaste “numarul”. Nu ti-ai dori sa evaluezi actiunile tale (fie ele risete inabusite, bodoganeli sau amenintari anonime) intr-o forma cuantificabila, inainte ca seful tau sa faca asta pentru tine? Daca da, atunci foloseste acest test si masuratorile lui precise (in puncte, desigur!), care descriu pozitia ta in jungla de la birou.

Analizeaza plusurile si minusurile, pentru ca la urmatoarea marire de salariu sa depasesti rata inflatiei. Cine stie, poate ca ai sa primesti si un birou numai pentru tine. Pina atunci, sterpeleste un pix de la colegul de alaturi si treci la treaba.

Afla-le defensiva

Casca bine ochii. Daca observi ca ea si amicele ei aproape ca se cuibaresc una in cealalta, inseamna ca strainii nu au voie sa se bage intre ele. Da, stim… ce pacat. sansele tale cresc la grupurile de femei care par sa scaneze la rindul lor imprejurimile.

Cauta grupuri de 3-4 tipe, asfel incit sa nu lasi in urma nici o femeie singura. Nu conteaza cit de mult te place o femeie, daca a pleca impreuna cu tine inseamna sa-si lase prietena singura, cel care va pierde la faza asta vei fi tu.

Abordeaza-le

Sa intinzi mina si sa te prezinti cu “Buna, numele meu e…” functioneaza cind sinteti unu la unu, daca vei saluta intregul grup in felul asta, o sa te comporti exact ca un politician. Iar in ultima vreme nu stim sa existe vreunul prea popular. Asa ca vezi cum te pot ajuta imprejurimile. Apoi intra cu ele in vorba in functie de obiectul interesului lor.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here