Decalogul prejudecatilor masculine

0
314

Oricita experienta si inteligenta emotionala ai avea, cu siguranta iei drept adevarate mituri care nu fac altceva decit sa puna piedici in calea fericirii conjugale.

E normal sa fie asa, pentru ca noi, femeile, si voi, barbatii, functionam atit de diferit pe interior, ca de cele mai multe ori nu reusim sa comunicam ce simtim, ce gindim si ce asteptam, lasindu-l pe cel de linga noi intr-o ceata groasa. Iar ca sa iesim din ceata, ne folosim de reperele care ne stau la indemina, respectiv filme, carti, experiente anterioare si discutii cu prietenii. Rezultatul?

Convingerea ca afirmatiile ce urmeaza sint adevarate. Chiar daca de cele mai multe ori ramin nerostite, ele se insinueaza in mintea ta si te determina sa te porti in anumite feluri care de fapt nu sint deloc benefice nici pentru implinirea ta erotica, nici pentru cea a iubitei tale. Ca sa te bucuri mai usor si mai des la momente de fericire in doi, am pus la un loc zece mituri despre ce vor femeile in pat.

Le-am analizat pe fiecare in parte, ca sa descoperi care e adevarul de fapt. Asa ca uita tot ce crezi ca stii despre femei. Realitatea e mai roz decit te astepti.

Femeile asteapta mereu ca barbatul sa faca primul pas

Ce te face sa crezi asta?

Experientele din adolescenta, filmele americane, prejudecata conform careia femeile sint mai timide, iar barbatii sint adevaratii vinatori.

Realitatea

In secolul 21, femeile mature nu mai sint deloc timide, iar ipostaza de caprioara vinata nu se prea mai potriveste statutului lor de tinere independente, care stiu ce vor si cum sa obtina asta.

Cum te adaptezi?

Sint sigura ca ai trait o multime de situatii in care partida de amor a pornit de fapt de la iubita ta, desi poate tu ai avut impresia ca primul pas ti-a apartinut in totalitate. Fii atent la ea. Femeile sint foarte subtile, mai ales cind vine vorba de sexualitate. N-o lasa sa faca prea multi pasi doar fiindca iti place sa te joci, risti sa-si piarda interesul.

Relatia stabila e sinonima cu plictiseala in pat

Ce te face sa crezi asta?

Povestile amicilor, teama de rutina care se instaleaza in orice domeniu odata cu obisnuinta.

Realitatea e insa ca

Daca esti creativ si iti iubesti partenera, plictiseala in pat poate sa nu apara nici dupa 30 de ani de relatie. Pentru ca voi sinteti de fapt altfel de fiecare data, va simtiti altfel unul pe celalalt si aveti asteptari diferite.

1
2
3
4
5
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here