De nota 10

0
234

Acum esti doctor.Evident, daca parcurgi cu atentie si ultimul nostru curs de cunilingus. Iata deci mult asteptatele strategii finale, conspectate sirguincios de noi direct din manualele marilor cuceritori, pentru ca tu sa fii ce n-a mai fost nimeni vreodata pentru ea. Si anume: Amantul Perfect.

Lectia 3: Tuturele-planor

Cum se face: Lasa-te pe spate, in timp ce partenera ta te incaleca. Ea are fata indreptata catre capatiiul patului si se sprijina de perete.

Avantaj: Aceasta este una dintre pozitiile favorite ale femeilor. Iubita ta va putea astfel sa controleze viteza, presiunea, dar si unghiul din care pelvisul ei iti permite tie sa ai acces la anumite zone. Avindu-l pe partenerul ei ascuns oarecum sub ea, femeia poate sa se relaxeze total si sa fantazeze cu usurinta, lucrul acesta ajutind-o sa ajunga mai usor la orgasm.

Cum sa iei punctaj maxim: Las-o pe ea sa conduca miscarea – n-o urma daca ea isi ridica pelvisul (astfel incit gura ta nu mai ajunge la el) si nu incerca sa cauti vreun punct pe care ea l-a scos din zona-tinta. Lucreaza cu ceea ce se ata exact in fata ta. “In sus” e acum cea mai buna manevra pe care limba ta o poate executa.

Ea sta, tu dai

Cum se face: Ea sta in picioare. Tu ingenunchezi in fata ei. Ea isi pune un picior peste umarul tau, iar tu o ajuti sa-si pastreze echilibrul petrecindu-ti un brat in jurul celeilalte coapse a ei, in asa fel incit ea sa-si poata sprijini baza spatelui de mina ta.

Avantaje: Este o pozitie foarte buna atunci cind incepeti sa va dezbracati sau sinteti la dus.

Cum sa iei punctaj maxim: Deoarece picioarele ei nu sint foarte desfacute, oportunitatea pentru o stimulare directa a clitorisului este mai mica. Foloseste-te si de mina pentru a-ti asigura accesul catre zona vizata sau roag-o chiar pe ea sa faca asta.

Terapia scaunului

Cum se face: Partenera ta sta pe scaun cu picioarele desfacute larg. Acum intervii tu.

Avantaj: Este o pozitie foarte buna atit pentru mingiierile de la inceput, cit si miscarile mai puternice de “aspiratie” dinspre final. Ea poate sa te ghideze usor, mai ales ca privelistea cu tine intre picioarele ei constituie un puternic stimulent sexual pentru ea.

Cum sa iei punctaj maxim: Asigura-te ca scaunul folosit iti ofera spatiu suficient de miscare. Sau adauga mai multa savoare activitatii voastre prin folosirea unui scaun rotitor (cel al dentistului tau e perfect), tu fiind astfel capabil sa directionezi miscarile iubitei tale, atunci cind o duci pina in al 9-lea cer.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here