De la egal la egal

24 octombrie 2007

Daca, la inceput, lucrurile pareau sa mearga ca unse (nu te gindi acum la odoru-ti din garaj, ca tot despre sex e vorba, domnule) si ea propunea mai toate tehnicile si pozitiile, a venit vremea sa mai iei si asupra ta din responsabilitati.Mai ales daca ai inca fantezii nepuse in practica. Ca partenera ta sa nu se simta criticata, propune-i un mic joc si sugereaza-i sa alternati saptamanile. Adica: o saptamana ea e cea care ghideaza jocul erotic, apoi iei tu haturile. Daca nici asa nu ajungi unde vrei, vezi ca gem librariile de manuale tehnice. Sau Men\’s Health.

1-15poza-interior.jpg

Daca, la inceput, lucrurile pareau sa mearga ca unse (nu te gindi acum la odoru-ti din garaj, ca tot despre sex e vorba, domnule) si ea propunea mai toate tehnicile si pozitiile, a venit vremea sa mai iei si asupra ta din responsabilitati.

Mai ales daca ai inca fantezii nepuse in practica. Ca partenera ta sa nu se simta criticata, propune-i un mic joc si sugereaza-i sa alternati saptamanile. Adica: o saptamana ea e cea care ghideaza jocul erotic, apoi iei tu haturile. Daca nici asa nu ajungi unde vrei, vezi ca gem librariile de manuale tehnice. Sau Men\’s Health.Categorii: Sex/Relații

ComentariiAboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!


Noutăți