De ce te-ar vrea

0
282

Partea mai dificila este sa reusesti sa si pleci cu ele de acolo. Iata totusi si ceva vesti suficient de incurajatoare incit sa te determine sa-ti iei inima-n dinti si sa te duci sa spui “Buna”. “Nivelul de estrogen al femeilor creste in timpul exercitiilor fizice.

Asta le face sa fie mai mult timp cu gindul la sex”, spune Robert Brown, psihiatru american. “Daca excitatia creste, ostilitatea, in schimb, scade, facind ca unele femei sa fie mult mai abordabile.” Ca sa vezi exact cum stau lucrurile, ia aminte la ce-am atat noi de la domnisoarele ce frecventeaza salile de fitness.

Asa da:

“Comporta-te ca in orice alta situatie cind vrei sa fii dragut: abordeaza- ma indirect si abtine-ti privirea pofticioasa. Faptul ca te-ai oferi sa-mi umpli din nou paharul cu apa ar fi suficient sa-mi atraga atentia”, PATRICIA, 28 DE ANI.

“Roaga-ma sa lucram impreuna: eu te ajut la exercitiile tale, iar tu ma ajuti cu ale mele. Asta inseamna ca nu ma privesti ca pe cineva inferior tie, ci ca pe egalul tau. Lucru care imi va trezi clar interesul”, ILEANA, 32 DE ANI.

“E foarte posibil sa nu fac bine exercitiul. In loc sa-mi atragi atentia, mai bine vii sa-mi arati o smecherie desteapta ca sa fac mai bine ce fac deja. Si, te rog, explica-mi asta prieteneste – in niciun caz nu-mi vorbi de sus”, DANA, 26 DE ANI.

Asa nu:

“Nu ma intrerupe daca ascult muzica cu castile pe urechi. Ai avea nevoie pentru asta de un motiv al naibii de bun – cum ar fi ca… a luat foc cladirea”, ROXANA, 27 DE ANI.

“Nu ma excita deloc privelistea unui tip leoarca de transpiratie. Sterge de pe tine surplusul de stropi, inainte sa vii sa vorbim. Asta daca vrei sa ma abordezi”, ANCA, 38 DE ANI.

“Respiratia gifiita, chiar daca e rezultatul unui exercitiu pe care tocmai l-ai terminat, te face sa arati ca un dement scapat de sub control. Incearca mai intii sa-ti aduci respiratia la un nivel normal – asa n-o sa-mi mai pari infricosator”, AMALIA, 30 DE ANI.

“Nu uita ca noi, femeile, sintem intotdeauna destul de constiente de corpul nostru, mai ales atunci cind sintem imbracate in costumele alea mulate de fitness. Cind vrei sa ne vorbesti, priveste-ne, te rog, in ochi… chiar daca iti vine greu”, ANDREEA, 30 DE ANI.

“Nu-ti ruga amicul cu care vii la sala sa ma abordeze in locul tau, chiar daca tie iti piere graiul cind ma vezi. Mi se pare absolut penibil sa te laude altcineva atita timp cit si tu esti de fata. O sa cred ca esti un mare pampalau”, DIANA, 26 DE ANI.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here