Cum sa seduci orice femeie

0
280

Se vede treaba ca a rasarit in sfirsit soarele si pe strada noastra. Stim, parca nu-ti prea vine sa crezi. Dar e cit se poate de adevarat si ar fi o prostie sa nu ne bucuram ca cel putin atunci cind vine vorba de sex reusim sa inscriem si noi. Desi printre conationalii nostri nu se numara macho men George Clooney si Brad Pitt, se pare ca la capitolul viata sexuala stam cit se poate de bine.

Si da, e pe bune! Adica asta o spun statisticile si nu noi pentru ca vrem cu orice pret sa ne facem cititorii sa se simta bine. Conform unui studiu realizat de catre MH International pe un esantion de 40.000 de cititori, românii au parte cu pina la 70% de mai mult sex decit… americanii, de exemplu. Nu te-ai fi asteptat, nu-i asa?

Marturisim ca nici noi. Deci sa ne bucuram impreuna ca macar la capitolul asta yankeii nu stapinesc lumea. Totusi, n-ar strica sa mai arunci o privire si pe la altii. intotdeauna e ceva de invatat.

Anglia – Scoate-o la aer

Hugh Grant e responsabil pentru faptul ca toata lumea crede ca englezii sint niste tipi sfiosi si bilbiiti. Conform unui studiu Durex pe
317.000 de subiecti din 41 de tari, anglo-saxonii astia sint atit de irezistibili, incit partenerele lor aproape ca nu mai au rabdare sa ajunga cu ei intr-un pat. Britanicii mai sint celebri si pentru partidele de sex avute in afara dormitorului, si anume: in mijloace de transport in comun, pe alei si prin parcuri. “Nu de putine ori ai sa auzi ca bar­batii britanici se indragostesc cind stau la coada la supermarket”, spu­ne Viky Ford, specialist in probleme de psihologie sexuala si autoare a volumului Overcoming Sexual Problems. si se pare ca-si “consu­ma” dragostea pina sa ajunga acasa.

Cum s-o faci

Tenteaz-o mai mult. “Trage-o pe o alee mai dos­nica sau sub o arcada mai intune­coasa, lipeste-o de un perete si fa sex cu ea acolo”, sugereaza Emily Dubberly, sexolog si autoare a volumului Brief Encounters. Limitea-za-ti gesturile tandre la niste mingiieri usoare pe git. Teama de a fi prinsa ii stimuleaza o reac­tie de genul loveste-sau-fugi”, ex­plica Viky Ford. “Adrenalina ii inva­deaza corpul, facind ca totul sa fie mult mai intens.”

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here