Cum să îi oferi un orgasm de 60 de secunde

0
1543
orgasm

Dar, un punct culminant de 60 de secunde, chiar există, conform Prof. Dr. Emily Nagoski autoare a lucrării Come As You Are: The Surprising New Science That Will Transform Your Sex Life. 

Nu e ceva cotidian – orgasmul femeii durează de regulă între 6 și 30 de secunde, spune Nagoski. Dar dacă starea ei este cea potrivită, iar mișcările tale corecte, punctul culminant se poate prelungi. Prelungește-i plăcerea cu șase strategii foarte simple.

  1. Transformă dormitorul în cameră de hotel

Cheia către orice orgasm la femei este să fie relaxate și concentrate doar pe plăcere, spune Nagoski. Cu cât este mai conectată, cu atât sunt mai mari șansele ca punctul culminant să fie lung și intens.

Așa că începe creând starea potrivită. Dacă este obosită după o zi stresantă, fă-i masaj pentru a îndepărta tensiunea. Închideți-vă telefoanele mobile, încuiați ușile, stingeți luminile și puneți o muzică lentă: muzica și lumânările îi vor calma sistemul nervos central, spune terapeutul specializat în căsătorie și sex, Prof. Dr. Kat Van Kirk.

  1. INUND-O CU COMPLIMENTE

Dacă nu se simte bine în pielea ei, îi va submina apetitul sexual mai repede decât una dintre cele 5 cele mai proaste poziții de sex. Nesiguranța o distrage și îi inhibă plăcerea, spune Nagoski. Dar dacă se simte o divă, atunci va fi mai excitată și concentrată pe senzațiile extraordinare pe care sexul le oferă. Și doar atunci va putea trăi orgasmele cele mai profunde.

Așa că arată-i cât de mult te excită: Trage-o spre tine plin de nerăbdare, spune-i cât de grozav ți se pare posteriorul ei și prelungește sărutul și mângâierile. Nu subestima puterea unui „Uau” pe măsură ce se dezbracă.

  1. Vorbește-i murdar

Vorbele „murdare” pot să o ajute să își concentreze atenție pe senzațiile erotice, spune Nagoski. Dacă știi deja ce limbaj obraznic o excită, folosește-l.

Altfel, începe mai ușurel, spunându-i cât de umedă, fierbinte și incredibilă o simți lipită de tine. Încearcă să preiei controlul și să îi comanzi să se rotească la schimbarea poziției – unor femei li se pare excitant. Dacă îi place să îi spui că e o „fată rea”, fă asta. Dacă nu, nu forța nota.

  1. Tachineaz-o

Adu-o în pragul orgasmului în mod repetat pentru că astfel starea de excitare îi va cuprinde între corpul și va contribui astfel la un orgasm mai intens și mai lung, spune Nagoski.

Dacă știi că îi place sexul oral, coboară la locul faptei, dar începe cu blândețe și atenție. Fii atent la cum reacționează. Pe măsură ce se apropie de orgasm, corpul ei va vibra mai repede și vei simți cum tensiunea i se acumulează în abdomen, coapse și posterior.

Când apar aceste semne, ia piciorul de pe accelerație și redu presiunea atingerilor. Și ritmul respirației ei ar trebui să se reducă. Apoi adu-o din nou în pragul exploziei și încetinește din nou. Alternează ritmul de 4-5 ori dacă poți, aducând-o de fiecare dată și mai aproape de punctul culminant. Apoi oferă-i marele final.

  1. Nu lăsa nimic la voia întâmplării

Mai multe poziții în aceeași partidă de sex poate ajuta la prelungirea orgasmului ei pentru că variația creează un plus de tensiune și excitație, consideră Van Kirk. Începe cu sex oral sau cu un vibrator pentru a-i stimula toate zonele erogene: sfârcurile, clitorisul, vaginul, punctul G și chiar anusul, dacă îi place. Apoi, când sunteți amândoi pregătiți de penetrare, urc-o pe tine pentru a putea controla presiunea. Bonus: Folosește-ți degetul mare sau alte degetele pentru a-i freca clitorisul pe măsură ce controlează.

  1. Dă înapoi, însă nu prea mult

Atunci când unele femei sunt în pragul orgasmului, clitorisul lor devine foarte sensibil. Dacă așa stau lucrurile, stimularea mai blândă poate ajuta la prelungirea orgasmului, spune Van Kirk.

Mai întâi, află dacă vrea să încetinești sau apeși mai puțin. Aproprie-te ușor de urechea ei și întreb-o șoptit cum îi place: mai aspru sau mai blând. Dacă preferă o atingere mai ușoară, redu presiunea. O altă posibilitate: Încearcă să îți miști degetul, limba sau vibratorul în punctul de la „ora 1”, puțin în afara și deasupra clitorisului. Fie îi va plăcea atingerea delicată și indirectă, fie te va îndruma înapoi unde îi place să îl simtă. Execută-te.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here