Cum să-i cucerești inima cu stil. 5 metode simple care o vor impresiona

0
2660

Crezi că ți-ai găsit marea iubire, însă femeia care te fascinează te și intimidează un pic și nu prea știi cum să o abordezi? Soluții la această problemă sunt multe. Trebuie doar să fii puțin creativ, pentru că femeile moderne le-au trăit și văzut pe toate în materie de tehnici de cucerire. Vestea bună este că există rețete clasice, care funcționează de fiecare dată.

Iată care sunt cele 5 metode prin care ajungi garantat la inima unei femei:

Poartă-te ca un vânător

Cu alte cuvinte, renunță la tehnicile de cucerire agresive și încearcă să o ademenești. Leagă o conversație inteligentă și arată-i că te interesează mai mult decât frumusețea ei răvășitoare. Că e foarte atrăgătoare deja știe, nu degeaba cad toți bărbații la picioarele ei și se dau peste cap să-i facă pe plac. Nici măcar nu trebuie să te gândești la o replică anume, care să-i atragă atenția. Oricum le-a auzit pe toate. Fii sincer și autentic, arată-i că vrei să o cunoști cu adevărat.

Fii romantic

Pentru o femeie frumoasă, cadourile scumpe sunt deja ceva banal, iar restaurantele de lux nu o mai impresionează. Întreab-o dacă vrea să ieșiți în weekend și propune-i să o iei de acasă. Nu merge însă la ea cu mâna goală. Alege cel mai frumos buchet de trandafiri roșii înainte. Când se urcă în mașină du-o la aeroport și pune-o să aleagă o destinație de pe panou. Asta o va impresiona cu siguranță. E obișnuită să aibă lumea la picioare, însă nu mulți bărbați din viața ei s-au gândit la un gest atât de romantic pentru un first date.

Dacă trebuie să mai completezi un pic bugetul ca să-ți permiți un astfel de gest, nu e cazul să amâni momentul. Sunt zeci de bărbați care abia așteaptă să o scoată la întâlnire. Această soluție simplă este la îndemâna oricui. Cu un simplu click și fără birocrație poți avea o sumă frumușică de bani la dispoziție pentru a-i câștiga inima. Tot ce trebuie să faci este să alegi data cand poți lipsi pentru un weekend din oraș și restul e ca și rezolvat.

Poartă-te ca un gentleman

Femeile vor să fie tratate ca niște prințese. Deschide-i ușa de la mașină atunci când coboară, trage-i scaunul la masă și las-o astfel pe ea să se așeze prima când mergeți la restaurant. Iar atunci când vă plimbați pe stradă, tu trebuie să fii cel care merge mai aproape de carosabil. Dacă menționează că e vegetariană, ai grijă la ce restaurante faci rezervări. Orice gest care o va face să se simtă răsfățată, protejată și în siguranță contează.

Fă-i multe complimente

O femeie ca ea este înconjurată de bărbați puternici și potenți financiar, care cred ca aceste lucruri sunt suficiente pentru a câștiga inima unei femei. Și e cam sătulă de acest comportament. Spune-i că e cea mai frumoasă femeie pe care ai văzut-o vreodată și o vei cuceri pe loc. După prima noapte pe care o petreceți împreună, spune-i din nou cât de sexy e, chiar și fără machiaj, și ți-ai asigurat și următoarea întâlnire.

Trateaz-o ca pe o regină de față cu alți oameni

De aroganți cu mulți bani care nu pun mare preț pe ea după prima întâlnire s-a plictisit deja. Orice femeie visează la un bărbat care să o facă, mai ales, să se simtă bine în pielea ei. Un bărbat care o va trata ca pe o regină și după prima noapte de dragoste o va face să se îndrăgostească nebunește. Complimentează-o de față cu prietenii tăi, arată-i că este cea mai importantă persoană din viața ta și o vei cuceri definitiv.

O femeie frumoasă și sigură pe ea știe ce vrea, dar și cum să obțină tot ce își dorește de la un bărbat. Însă dă-o pe spate cu un gest măreț ca un weekend în doi la Paris pentru prima întâlnire și o vei cuceri definitiv.

 

 

Sursă foto: unsplash.com

(P) Articol realizat împreună cu Telecredit

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here