Cucereste-o de la prima intalnire

0
220

Inceperea unei noi relatii e asemanatoare, in cateva aspecte, cu un interviu pentru job

FII SINCER SI SPUNE-TI SCOPURILE DE LA INCEPUT
Daca vrei sa lucrezi ca freelancer o vreme, nu declara ca iti doresti o pozitie pe termen lung, doar pentru ca asa crezi ca trebuie. Poti consulta mai multe companii in acelasi timp, poti lucra pe proiecte, cu una sau cu alta, si poti trece de la statut temporar la unul permanent oricand simti ca iti doresti asta. Ai destule optiuni, nu ti le limita singur, spunand minciuni.

NU VORBI DESPRE TRECUT
Nu te-ai apuca sa povestesti la un interviu cat de nasol era fostul angajator, nu? Si nici nu ai lauda prea mult fosta companie, dand de inteles ca regreti ca ai plecat de acolo? Ar fi penibil si ai pica de fraier. Cel mai bine e sa dai de inteles ca experientele trecute te-au transformat intr-un candidat mai eligibil, dupa care depaseste episodul si explica ce ai de oferit noului angajator.

IA-O USOR
Intalniti-va la un monument turistic local. Faceti niste poze caraghioase. Cumpara-i o vedere sau un mic suvenir, ca si cum ati fi venit impreuna sa vizitati orasul. Un barbat care are incredere in el nu se teme sa-si arate latura copilaroasa, macar din cand in cand.
 

Foto: Shutterstock

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here