Cum să o cucerești chiar acum!

0
456

De Jennifer Miller. Adaptare de Irina Mereacre. Foto: Miko Lim

În general, e ușor să le faci pe plac bărbaților. Sunt dispuși să facă sex oricând, oriunde. Femeile însă sunt mai greu de urnit. Genul de sex pe care îl vrea partenera ta depinde de dispoziția ei și este datoria ta (norocosule!) să-ți dai seama despre ce ar putea fi vorba. Apoi, desigur, vei avea nevoie de o soluţie pentru fiecare situație, ceva care să te ajute să ajungi în braţele ei mai pe seară (sau chiar la prânz).

Așadar, care sunt opțiunile tale? „Secretul este diversitatea – să nu te limitezi la câteva tehnici de seducție“, spune Yvonne K. Fulbright, specialist în probleme sexuale. „Astfel vei continua s-o cucerești, să-i faci curte. Nu vă veţi plictisi niciodată.“ Află soluțiile pentru cinci scenarii erotice, apoi dă startul distracției în dormitor.

Situația 1

A avut o zi proastă  

Soluţia: sex senzual!

Pe femei le excită bărbaţii care le acordă o atenţie sporită, dar ai grijă – nu va reacţiona când eşti prea direct cu planurile tale. Sexul senzual pune accent pe intimitate, lucrul după care femeile râvnesc cel mai mult în pat, arată un studiu de la Universitatea Kentucky. „Vei şti că îi lipseşte intimitatea dintre voi dacă îşi manifestă mai mult afecţiunea“, spune Kristen Mark, autoarea studiului. Fii atent şi la semne ale stresului precum suspinele, menţionarea unor dureri de spate. Dacă a avut o zi grea, caută CD-ul cu John Legend şi ascunde-l pe al lui Jay-Z.

Mișcarea ta Trebuie să-i arăţi partenerei tale că nu urmăreşti doar s-o dezbraci. E de ajuns să-i aduci un pahar de vin – fără să pară un gest forţat –, ca să-i demonstrezi că îi acorzi atenţie. Dar evită clişeele, avertizează Eric Marlowe Garrison, consultant în probleme de sex. „În locul lumânărilor şi al unei băi cu spumă, încălzeşte-i prosopul şi întinde-i-l când iese de la duş“, spune el. Și mai bine, şterge-o chiar tu cu prosopul încălzit.

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here