Cum să o cucerești pentru o noapte!

0
892

De Jennifer Miller. Adaptare de Irina Mereacre. Foto: Guliver/GettyImages. 

Atunci când ești singur, este palpitant să-ți imaginezi potenţialul de care dispui pentru a agăţa tipe la orice colţ de stradă. Fanteziile îşi au locul: „Sexul este mai excitant când devine o acţiune «vinovat㻓, spune dr. Stephen Snyder, terapeut sexual din New York. „Obţii o satisfacţie aparte atunci când ești surprins cu ceva inedit.“ Însă, pentru mulţi oameni, aventurile de o noapte sunt o raritate. Așa că am rugat cinci femei să ne împărtășească detaliile celor mai speciale legături amoroase – și ce elemente au contribuit la condimentarea acestor aventuri. Folosește istorioarele lor pentru a-ţi redefini viaţa sexuală! Învață să o cucerești – începând cu această noapte.

Cristina, 29
Eroul cu chitara

„Era ajunul Anului Nou și fusesem invitată la o petrecere unde l-am cunoscut pe Dan. Un tip drăguţ, cu aer de hipiot, profesor de chitară. Am început să vorbim. Ne înţelegeam bine, iar în curând ne-a fost clar că aveam să formăm un cuplu pentru restul serii. La miezul nopţii, ne-am sărutat – la început în glumă, însă în curând s-a încălzit atmosfera. Ne sărutam pe ringul de dans când m-a întrebat dacă vreau să merg la el. L-am lăsat să-mi ducă pantofii, întrucât mi se umflaseră picioarele.

Sexul a fost fantastic, însă partea cea mai bună a avut loc în dimineaţa de după. Când am ieșit din dormitorul lui Dan, colegii lui de apartament erau deja treji. Dan a luat chitara și a început să cânte Wildflowers de Tom Petty. Am cântat cu el. Părea să-mi transmită că vrea să rămân. Am stat până după-amiază. Niciunul dintre noi nu se grăbea să pună capăt aventurii. În cele din urmă, m-a condus la ușă și m-a sărutat de rămas bun.“

Acționează! „Asumă-ţi responsabilitatea“, spune Jenn Gunsaullus, sociolog și specialist în relaţii intime, stabilită în San Diego. „Tocmai ai avut parte de cea mai intimă experienţă pe care o poţi avea cu o persoană. Acum arată-i c-o respecţi.“ Nu trebuie să-i cânţi o serenadă, dar demonstrează-i că experienţa nu a fost o greșeală. Întreab-o dacă vrea să ia micul dejun. „Ai grijă de ea și manifestă-ţi creativitatea“, spune Gunsaullus. Gătește o omletă delicioasă și o cafea pe care să o savuraţi în parc, înainte să vă luaţi rămas bun.

200181573-001

Luiza, 28
Nonconformistul

„Eram în vacanţă cu o prietenă când am întâlnit doi tipi într-un bar. După câteva pahare de alcool începusem să mă simt bine, așa că m-am întors spre unul dintre ei și l-am sărutat. În cele din urmă i-am invitat pe cei doi în apartamentul în care stăteam; era al verișoarei prietenei mele. Însă, în curând, prietena mea a adormit buștean pe canapea. Pe verișoara ei nu a părut s-o deranjeze asta – a dispărut cu celălalt tip, în timp ce eu îmi făceam de cap cu tipul meu, în sufragerie. Nu eram prea dornică să fac sex lângă prietena adormită, așa că ne-am mutat în dormitor. Acolo era și verișoara prietenei mele cu «aventura» ei, dezbrăcaţi, în pat.

În acel moment s-a întâmplat un lucru extrem de ciudat. Verișoara m-a privit în ochi și mi-a surâs. Era o înţelegere tacită. Aveam să facem sex cu toţii în acel pat. N-aș fi făcut-o niciodată în faţa unei prietene, însă știam că nu aveam să-i mai întâlnesc vreodată pe acei oameni, așa că am decis că nu exista vreo regulă pe care era musai s-o respect.“

Acționează! Să faci sex în prezenţa altui cuplu este un tabu – motiv pentru care experienţa a fost incitantă. O opţiune mai „cuminte“: îndrăzniţi să ieșiţi din zona voastră de confort. De exemplu, invit-o să faceţi sex pe acoperișul blocului. „Atunci când percepem actul sexual drept un lucru interzis, acesta devine atrăgător“, spune Lewandowski. „Iar când o faci în public, indiferent că e într-un bar sau la locul de muncă, poţi avea parte de o emoţie similară.“

Carolina, 32
Tipul normal

„Într-o seară mă aflam într-un bar pe malul mării, încercând să mă bucur de un cocktail. Însă bărbaţii din jurul meu erau la fel de enervanţi precum pescărușii care scot sunete stridente. Se tot apropiau de mine spu­nân­du-mi: «Hei, frumoaso!» ori «Ce faci în noaptea asta?» Pur și simplu scârbos. Un tip mă tot ruga să-l însoţesc pe barca lui a doua zi. Incredibil.

Deodată a apărut acest bărbat. Păr roșcat, umeri laţi, braţe musculoase, mâini puternice – și foarte relaxat. „Am avut o zi lungă“, mi-a zis non­șalant. În sfârșit, o replică de agăţat firească. Am început să discutăm apoi despre ziua pe care o avusesem eu. Mi-a pus întrebări, m-a ascultat. Ceva mai târziu, m-a întrebat dacă voiam să ne mutăm în alt bar, unde se aflau prietenii lui. Eram bucuroasă să-l însoţesc – într-un loc public –, iar faptul că i-am cunoscut prietenii era o dovadă că tipul era normal, stabil din punct de vedere emoţional. La sfârșit, am plecat acasă împreună.“

Acționează! Complimentele care îi vizează aspectul fizic pot părea ieftine și nelalocul lor. „Mai bine dezvăluie-i ceva despre caracterul tău – și află ceva despre al ei –, identificând lucrurile care vă leagă“, spune Robert Burriss, psiholog la Universitatea Northumbria. Fă un comentariu despre melodia care se aude în local, apoi întreab-o la ce concert a fost ultima oară. „Cu cât menţii lucrurile mai simple, cu atât mai bine“, completează Gary Lewandowski, președintele departamentului de psihologie de la Universitatea Monmouth.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here