Citeste-i toate gindurile ascunse

0
342

Cea mai mare revelatie? Toate sunt dispuse sa incerce orice. Citeste notele de subsol ca sa aflii cum ii transformi fanteziile in realitate.

Tipa necuplata

  • Nume Cristina Dobre*
  • Ocupatia Economista
  • Status Singura
  • Ultimul act sexual Acum 2 saptamini
  • Numar de parteneri activi 5
  • Ce cauta “Orice, de la o aventura de-o ora la un potential sot”

Joi, 19.00 – Startul

Sint la o conferinta de patru zile intr-un orasel prafuit de provincie. Ma plictisesc, as face orice sa ies din amorteala asta. Toata lumea e excesiv de amabila, pe strada oamenii vorbesc in soapta.

[1] Libertatea pe care mi-o da anonimatul e ca un afrodiziac, o schimbare fata de viata mea rutinata, ca alergatul pe o roata pentru hamster, iar camera de hotel e ca o cusca in care fanteziile pot deveni realitate. Femeile au fantezii bogate in camerele de hotel, fantezii ce se declanseaza instantaneu in secunda in care treci cardul prin fanta usii. La hotel ai avantajul ca poti arunca in urma ta lenjeria transpirata fara sa te gindesti c-ar trebui s-o speli…

22.00 – Evolutia

La petrecerea din seara asta, ascult cu atentie vocile masculine. Incerc sa observ care dintre ele fac vreo referire la “sotia mea” sau “iubita mea”. Apoi scanez degetele barbatilor, in cautare de verighete. Imi plac aventurile de-o noapte, dar nu sint intotdeauna satisfacuta de ele. Pentru ca, vezi tu, imi place ca barbatul de linga mine sa-mi dea un semn ca e in stare de mai mult decit de-o relatie anonima de trei ore.

[2] Vreau sa ma simt nu doar perversa si salbatica, ci si apreciata si apropiata de el… Pretentii cam mari, nu?

Vineri, 22.40 – Evenimentul principal

Ziua de azi a fost plina de conferinte, cu tot felul de prezentari si discursuri. La petrecerea de dupa cina, toata lumea e vioaie si cu chef de flirt. Stabilesc contacte vizuale cu mai multi barbati. Pe masura ce se face tot mai tirziu si noi insistam cu sampania, unii dintre ei refuza sa-si mai ia ochii de la mine.

“E totusi inca prea devreme”, ma gindesc. La masa unei amice, fac cunostinta cu un mare director din bransa mea. E un tip foarte cunoscut, puternic si inteligent. Recunosc ca imi plac si alti barbati de pe aici, dar de tipul asta am simtit brusc nevoia sa ma lipesc. Il doresc dintr-odata atit de puternic, incit imi feresc privirea, temindu-ma c-o sa-si dea seama. Tipul e insa complet dezinteresat. Se retrage devreme, luindu-si cere monios ramas-bun.

Sper sa se intoarca. Abordarea asta (un oarecare dezinteres la inceput, retragere inainte ca discutia sa lincezeasca, apoi revenire pentru flirt) functioneaza de obicei in cazul meu.

[3] Din pacate, la el nu a fost o strategie. Nu-l mai vad toata seara.

1
2
3
4
5
6
7
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here