Citeste-i intentiile murdare

0
364

E usor sa tragi concluzii despre personalitatea sexuala a unei femei. Usor, dar cateodata neadevarat.

Grabeste-te sa te pripesti in pareri si vei pierde sansa sa fii cel mai tare amant al ei. Iata si lucrurile de care ai nevoie pentru a o face sa-si iasa din minti.

Sexperta

CV-ul ei sexual, precum si scrisorile ei de intentie cu privire la chestiunile ce tin de dormitor fac ca tu sa pari un virgin inocent.

Ce-ai putea crede:
“A facut deja sex acrobatic cu fostul ei… in avion. Cum as putea oare sa depasesc asta?”

De ce gresesti:
Ea nu tine socoteala. “Femeile de genul asta nu au un raboj cu fosti si lucruri experimentate in pat; ele prefera mai degraba sa spuna in cuvinte ce-si doresc”, sustine dr. Patti Britton, terapeut pe probleme sexuale. Tot ceea ce trebuie sa faci tu este sa asculti. Chiar si o noua varianta a unei miscari clasice o poate aprinde la fel de bine.

Novicea

Respinge orice lucru nou. Totul se rezuma la pozitia misionarului. Mereu.

Ce-ai putea crede:
“Nu ma place pe mine? Sau nu-i place sexul in general?”

De ce gresesti:
Bestia din ea va iesi la suprafata. La un moment dat. “E foarte posibil ca trupul ei sa fie o tara nedescoperita”, spune dr. Debby Herbenick, consilier pe probleme de sex al MH International. Ajut-o sa invete sa-si descopere toti centrii placerii. “Odata ce le-ai pornit sistemul de excatare, femeile incep sa se dezlantuie cu adevarat”, spune dr. Gloria Brame, autoare a volumului Come Hither. Fara predici, doar feedback pozitiv.

Diva

E cea careia ii place sa manuiasca barbatii ca pe niste papusi. Pentru ea, sexul e o strada cu un singur sens. Al ei.

Ce-ai putea crede:
“Daca fac ce vrea, ea o sa ma recompenseze intorcandu-mi favoarea.”

De ce gresesti:
Tu nu esti sclavul ei sexual. Nu-i da si mai tare apa la moara.

Pasul 1

Ia-i controlul. Cand vezi ca incepe sa faca pe sefa, prinde-i in joaca (adica, usor!) mainile la spate si sarut-o lung si apasat. “Trebuie sa restabilesti si conexiunea emotionala”, spune Britton.

Pasul 2

Asaz-o intr-o pozitie care va permite amandurora sa aveti parte de cat mai multa placere. Daca ea se opreste, fa si tu la fel. O sa intre din nou in priza imediat.

Nehotarita

Sexul e foarte misto, doar ca ea nu prea stie daca are chef.

Ce-ai putea crede:
“Are o lipsa serioasa de libido. O fi frigida?”

De ce gresesti:

Ar putea sa sufere de trac. Asa ca nu-i da senzatia ca iti doresti cu disperare o partida de sex. Lanseaza mai degraba o sesiune de giugiuleli si retrage-te cand lucrurile incep sa se incinga. “Iubita ta va incepe sa tanjeasca dupa ce nu poate avea”, spune Candida Royalle, autoare a volumului How to Tell a Naked Man What to Do. “Cu cat va intra mai mult in pielea «agresorului», cu atat mai mult isi va dori ea sa faca acest lucru.”

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here