Cele mai tari opt cuvinte pe care să le spui unei femei

0
2375

De Laura Tedesco. Foto: 123RF. Adaptare: Casa de Traduceri

1. „DA”.

Cele mai multe femei nu își doresc un bărbat care spune mereu da – adică o pradă ușoară – dar iubesc un bărbat care știe ce vrea. „Suntem atrase de bărbații siguri pe ei, care știu să ia decizii”, spune DeAnna Loorraine, coach de dating din Los Angeles. „Dacă un bărbat folosește cuvinte de tipul „da” sau „absolut” demonstrează că e sigur pe el”. De asemenea, mai demonstrează și că ești un bărbat care poate să facă orice e necesar ca ea să fie fericită, inclusiv în dormitor: „Dacă ea geme și tu spui „da”, asta îi dă permisiunea să se lase copleșită de plăcere”, spune Jaiya. „O ajută să se relaxeze”.

2. „DANA”.

Nu, asta nu înseamnă să le strigi pe toate Dana. Dar strigă (sau șoptește) numele partenerei tale când sunteți pe culmile pasiunii. „Plăcerea femeii este narcisică”, spune Jaiya. „Când își aude numele se simte specială. E vorba despre ea, e ca și cum i-ai spune că e irezistibilă. Ea are bagheta magică în mână. Nu e vorba de orice persoană la întâmplare”. Cu alte cuvinte, atunci când îi rostești numele, o asiguri că ea este cea care ți-a provocat plăcerea, nu vreo femeie cu care ai fantezii secrete în mintea ta.

3. „IUBIRE”.

„Te iubesc” nu e singura modalitate în care să rostești formula magică – pur și simplu dacă spui că iubești o anumită parte a corpului ei îi vei stârni dorința fără efort. „Conotația cuvântului „iubire” este intensă și specială”, spune dr. Arlene Goldman, sexolog din Philadelphia, autoarea lucrării Secretele extazului sexual. „„Îmi place cum arăți” e o frază destul de bună, dar „Iubesc corpul tău” sună foarte pozitiv și pasional”.

4. „BETON”.

Există două modalități în care nu ai cum să dai greș cu acest cuvânt: când îl folosești în legătură cu vaginul ei sau când îi admiri corpul perfect tonificat. Prima opțiune este extrem de puternică în dormitor, pentru că „orice femeie vrea să pară aproape virgină pentru bărbatul ei”, explică Lorraine. „O asigură că îi stârnește plăcere bărbatului ei și că se simte excitat”. Adică: Nu numai că îi faci un compliment pentru cât de tânăr este corpul ei – îi spui și că joacă un rol important în plăcerea pe care o simți tu. „Mai bine descrie-i cât de bine te simți când ești înăuntru”, sugerează Jaiya.

5. „UMED”.

Chiar dacă erecția ta e vizibilă pentru oricine, tu ești singurul care poate să-și dai seama când ea e excitată. „E un lucru foarte intim – împărtășiți amândoi un secret, și anume că se simte excitată de tine”, spune Lorraine. O simplă referire la cât de umed e vaginul ei înainte să fie complet excitată o va ajuta să producă răspunsul dorit: „Uneori, creierul nu face diferența între ce e real și ce nu”, spune Jaya. „Atunci când îi spui unei femei „Ești atât de umedă”, corpul ei va răspunde”.

6. „TU”.

Pune accentul pe femeie – nu pe actul în sine. Dacă spui „Mă exciți”, faci referire directă la partenera ta, spune Goldman, dar dacă spui „Sunt foarte excitat”, nu te concentrezi decât pe propria ta experiență sexuală. „Ar vrea să știe că un anumit lucru care e doar al ei te excită”, explică Goldman. Sau, cum spune Jaiya, „Spune-i cum te face să te simți. Astfel, femeia va ști că este dorită”.

7. „NEVOIE”.

Dacă nu te-ai uitat la trailerul de la Fifty Shades of Grey, te punem noi la curent: Femeile vor să fie dorite – și nu vor să fii timid când le spui sta. „În prezent, în cultura noastră, femeile tânjesc să fie dorite”, spune Jaiya. „Este o reacție împotriva mișcării feministe – ne-am învățat băieții să fie super, super drăguți. Au ajuns aproape să se scuze că simt dorință”.

Dar fetele nu își doresc băieți reticenți, în niciun caz. „Vrem să ne spuneți cât de tare vă înnebunim”, spune Lorraine. Ai putea să începi să-ți verbalizezi dorințele spunând „Am nevoie de tine atât de tare”. Sfat: Folosește această frază când amândoi vă doriți foarte mult să faceți sex, de exemplu după ce te întorci din alt oraș unde ai fost plecat cu treabă. Astfel, dorința ta nu va fi percepută ca un ordin.

8. „DĂ-ȚI DRUMUL”.

Probabil este singura expresie care transmite în același timp dorință, plăcere, orgasm și pierderea controlului, potrivit unui articol recent din Sexuality & Culture. Tocmai de aceea este atât de plină de potențial erotic. Dar înainte să te dai mare cu „Vreau să te fac să-ți dai drumul”, ai grijă să fi făcut deja asta în trecut – altfel o vei face să se simtă obligată să se prefacă, spune Lorraine. (De asemenea, dacă partenera ta ajunge rar la orgasm, mai bine te abții.) Poți încerca și psihologia inversă: „Joacă-te puțin de-a controlul orgasmului, de exemplu spune-i „Nu te las să-ți dai drumul””, sune Jaiya. „Joacă-te puțin cu cuvintele pe fondul unei dinamici de putere și lucrurile pot deveni cu adevărat intense”.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here