Cele mai sexy 6 cuvinte pe care să le spui unei femei

0
2474

Și există anumite cuvinte care funcționează cu orice femeie: „Cuvintele care le fac să se simtă dorite, râvnite și sexy sunt de cele care de regulă și generalizat declanșează femeile”, spune Jaiya, educator în domeniul sexului și autoare a lucrării Cuffed, Tied, and Satisfied: A Kinky Guide to the Best Sex Ever. (Ro. Încătușat, legat și satisfăcut: un ghid ne-cuminte pentru cea mai bună partidă de sex). „Ele se propagă de la ureche până în zona organelor genitale”, explică ea.

Ești gata să îi înveți pe de rost dicționarul sexual? Citește mai departe pentru a începe să îi decodezi limbajul.

  1. „DA”.

Cele mai multe femei nu își doresc un bărbat care spune mereu da – adică o pradă ușoară – dar iubesc un bărbat care știe ce vrea.

„Suntem atrase de bărbații siguri pe ei, care știu să ia decizii”, spune DeAnna Lorraine, coach de dating din Los Angeles. „Dacă un bărbat folosește cuvinte de tipul „da” sau „absolut” demonstrează că e sigur pe el”.

De asemenea, mai demonstrează și că ești un bărbat care poate să facă orice e necesar ca ea să fie fericită, inclusiv în dormitor: „Dacă ea geme și tu spui „da”, asta îi dă permisiunea să se lase copleșită de plăcere”, spune Jaiya. „O ajută să își dea frâu liber tuturor trăirilor”.

  1. „CRISTINA”.

Nu, asta nu înseamnă să le strigi pe toate Cristina. Dar strigă (sau șoptește) numele partenerei tale când sunteți pe culmile pasiunii.

„Plăcerea femeii este narcisică”, spune Jaiya. „Când își aude numele se simte specială. E vorba despre ea, e ca și cum i-ai spune că e irezistibilă. Ea are bagheta magică în mână. Nu e vorba de orice persoană la întâmplare”.

Cu alte cuvinte, atunci când îi rostești numele, o asiguri că ea este cea care ți-a provocat plăcerea, nu vreo femeie cu care ai fantezii secrete în mintea ta.

  1. „IUBIRE”.

„Te iubesc” nu e singura modalitate în care să rostești formula magică – pur și simplu dacă spui că iubești o anumită parte a corpului ei îi vei stârni dorința fără efort.

„Conotația cuvântului „iubire” este intensă și specială”, spune dr. Arlene Goldman, sexolog din Philadelphia, autoarea lucrării Secretele extazului sexual. „Îmi place cum arăți” e o frază destul de bună, dar „Iubesc corpul tău” sună foarte pozitiv și pasional”.

  1. „STRÂMT”.

Nu ai cum să dai greș când folosești acest cuvânt pentru a-i descrie vaginul.

Puterea lui se intensifică mai ales în dormitor, pentru că „orice femeie vrea să pară aproape virgină pentru bărbatul ei”, explică Lorraine. „Este ca o garanție că îi stârnește plăcere bărbatului ei și că el se simte excitat”.

Adică: Nu numai că îi faci un compliment pentru cât de tânăr este corpul ei – îi spui și că joacă un rol important în plăcerea pe care o simți tu. „De fapt îi descrie cât de bine te simți când ești înăuntru”, sugerează Jaiya.

  1. „UMED”.

Chiar dacă erecția ta e la vedere, tu ești singurul are poți să îi detectezi lubrifierea. „E un lucru foarte intim – împărtășiți amândoi un secret, și anume că se simte excitată de tine”, spune Lorraine.

O simplă referire la cât de umed e vaginul ei înainte să fie complet excitată o va ajuta să producă răspunsul dorit: „Uneori, creierul nu face diferența între ce e real și ce nu”, spune Jaiya. „Atunci când îi spui unei femei „Ești atât de umedă”, corpul ei va răspunde”.

  1. „TU”.

Pune accentul pe femeie – nu pe actul în sine. Dacă spui „Mă exciți”, faci referire directă la partenera ta, spune Goldman, dar dacă spui „Sunt foarte excitat”, nu te concentrezi decât pe propria ta experiență sexuală.

„Ar vrea să știe că un anumit lucru care e doar al ei te excită”, explică Goldman. Sau, cum spune Jaiya, „Spune-i cum te face să te simți. Astfel, femeia va ști că este dorită”.

Învățăminte: „Dacă fata tare are simțul umorului, nu te teme să folosești cuvinte amuzante”. Inventând replici sexuale care vă fac pe amândoi să râdeți poate fi un act de intimitate – o glumă doar a voastră, spune Jaiya.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here