Cele mai nebunești 10 lucruri la care se gândesc bărbații când se masturbează

0
861

De Markham Heid. Foto: Guliver/Thinkstock. Adaptare: Casa de Traduceri

Cea mai bună parte a masturbatului este că poți face sex cu oricine și nimeni nu va ști niciodată. Este micul tău secret.

Asta doar dacă nu îți dai în vileag cele mai adânci și mai negre fantezii în fața unui cercetători ai sexului, așa cum au făcut recent mai bine de 1.500 de adulți din Canada.

Într-un studiu realizat de Journal of Sexual Medicine în anul 2015, respondenții au evaluat cât de des au fantezii cu un anumit scenariu sexual. Iată câteva dintre rezultate.

10% dintre bărbați au avut fantezii cu ei îmbrăcați în haine de femeie

64% dintre bărbați au avut fantezii o cunoștință care îi masturbează

48% dintre bărbați au avut fantezii în care ating o persoană total străină într-un loc public, cum ar fi la metrou

10% dintre bărbați au avut fantezii în care partenera urinează pe ei

9% dintre bărbați au avut fantezii în care ei urinează pe parteneră

16% dintre bărbați au avut fantezii în care privesc doi bărbați făcând dragoste, chiar dacă doar 12% s-au declarat homosexuali sau bisexuali

29% dintre bărbați au avut fantezii în care cineva ejaculează pe ei

30% dintre bărbați au avut fantezii în care sunt forțați să facă sex

52% dintre bărbați au avut fantezii în care aveau o relație cu o femeie cu „sâni foarte mici”

28% dintre bărbați au avut fantezii în care făceau sex cu un obiect ne-sexual

Aceste rezultate nu înseamnă însă că mulți dintre bărbați vor cu adevărat să urineze cineva pe ei sau să poarte pantofi cu toc stiletto.

Deși femeile cu care am vrea să facem sex în viața reală îndeplinesc anumite standarde personale – spre exemplu cum arată, igienă, personalitate – obiectele și scenariile ce fac obiectul fanteziilor noastre nu sunt supuse niciunor constrângeri, spune autorul studiului Prof.Dr. Christian Joyal.

Un alt studiu al Universității din Vermont arată că unul dintre aspectele cheie ale fanteziilor sexuale este faptul că includ lucruri (sau persoane) cu care nu am avea niciodată raporturi sexuale în viața reală.

Și totuși, se impune un anumit contact cu realitatea. Studiul lui Joyal a constatat că majoritatea bărbaților preferă fanteziile care implică cunoștințe sau femei pe care le cunosc în viața reală, spre deosebire de celebrități sau personaje fictive.

Faptul că scenariul sexual ar putea, teoretic, să se întâmple, chiar dacă nu am vrea să se materializeze, îi excită pe mulți dintre noi, spune Joyal.   

Din acest motiv, chiar dacă fanteziile noastre sunt mult mai „blânde” decât cele enumerate mai sus, deseori invocăm aleator persoane din viața reală atunci când ne masturbăm: prietena surorii, tipa de la HR care stă trei birouri mai încolo sau chiar o profesoară din clasa a VIII-a.

Majoritatea timpului, dacă suntem deja într-o relație, este doar un semn că mintea lucrează și nu al unei pofte carnale care luptă să se elibereze, spune Prof.Dr. Debby Herbenick, expert în sex pentru Men’s Health.

De aici și tipa din pauza de prânz care se dezbracă în capul tău – și care poate chiar ajunge să urineze pe tine.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here