Cele mai bune poziții sexuale pentru orice dimensiune de penis

0
2330
pozitii

Adaptare: Casa de Traduceri; Foto: Unsplash

Când vine vorba de sex, mai mare NU este întotdeauna mai bine. Cel puțin nu pentru fiecare poziție sau mișcare.

Vestea bună e că poți experimenta maximul de plăcere cu persoana potrivită, indiferent de instrumentul tău de lucru. Chiar dacă ești gigant sau sub medie (sau ai tendința să tragi dramatic spre dreapta), cu siguranță vei găsi modul de a atinge funcționarea optimă cu sfaturile de mai jos.

Tipul obișnuit

Majoritatea pozițiilor sunt destul de ușor de abordat – deci experimentează!

Experta în sex Emily Morse de la SexWithEmily.com sugerează Dragonul Ghemuit: Pune-o să își încolăcească mâinile în jurul gâtului tău și picioarele în jurul mijlocului înainte de a te așeza pe vine, astfel încât corpul tău să formeze un fel de scaun uman. Ține-i corpul strâns lipit de al tău în timp ce miști ritmic din șolduri.

Cel mai mare

Oferă-i 10-15 minute de preludiu, astfel încât vaginul să i se mărească, și folosește lubrifiant. Las-o să fie ea deasupra, ca să poată controla cât de adânc intri.

Las-o să se întindă peste tine cu mâinile de-o parte și de alta a capului tău, pe podea sau pe saltea. „Ca în poziția inițială pentru flotări”, spune Morse. „Poate fi util să-ți îndoi genunchii ca să te poți lăsa pe spate pentru suport”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here