Cele 12 pacate

0
278

Ai rasfatat-o pe fascinanta, frumoasa Simona (care, surprinzator, pare chiar interesata de tine) cu citeva cine destul de costisitoare. Cea mai recenta dintre ele tocmai a luat sfirsit si acum va indreptati impreuna spre apartamentul tau. Esti foarte dornic sa faci dragoste cu ea.

Pentru a te asigura ca evenimentul se va intimpla, tu…

A. Aprinzi luminari, pui Shade la combina si o inviti pe Simona la dans.
B. O inviti pe Simona in dormitor.
C.
O inviti pe Simona sa se uite alaturi de tine la rezumatele meciurilor din Champions League, tu asta faci de obicei seara.
D. Ii oferi Simonei un pahar de ceva – iti gasesti astfel o ocupatie si mai tragi de timp pentru a-ti face curaj.

Raspunsul corect este C. Ai investit deja bani si timp in fata asta. E evident ca o placi si ca esti interesat sa o cunosti mai bine. Reciproca este si ea valabila. Asa ca cel mai bine ar fi sa o incluzi pur si simplu in rutina ta zilnica si sa lasi lucrurile sa curga de la sine. Faptul ca ii arati care este programul tau dupa o intilnire cu ea o ajuta sa se simta mai relaxata.

Spre deosebire de strategiile de la punctele A si B, care sint ingrozitoare, deoarece sint prea explicite. D o va face sa se intrebe daca nu cumva esti prea las cit sa incerci s-o seduci treaz fiind sau, mai rau, va crede ca n-ai deloc chef sa pui mina pe ea.

Au trecut doi ani, iar tu si Simona mai aveti doua saptamini pina la nunta. Desi totul este pus la punct, ea este atit de ocupata cu re-re-verificatul meniului, incit a uitat motivul pentru care tu ai cerut-o de nevasta: ca sa te bucuri de sex garantat tot restul vietii. Trebuie sa faci cumva sa te inghesui in programul ocupatei mirese. Care e planul tau de atac?

A. Te oferi sa te ocupi tu de nr. 12 si 13 de pe lista ei cu lucruri de facut, ca sa te strecori tu pe pozitiile cu pricina.
B. Rezervi o camera la un hotel de lux, ca sa-i distragi atentia macar pentru o noapte.
C.
Ii explici calm ca totul este perfect pus la punct si ca e momentul sa se relaxeze – de preferat goala si unsa cu ulei de masaj.
D. Da-te disparut cit mai mult posibil. Stai peste program la birou, pleaca mai devreme de acasa pentru o ora matinala de sala. Trist, dar adevarat: cind i se face dor de tine, te va dori mai mult.

Raspunsul corect este A. Poate ca tie ti se pare ca organizarea nuntii este sub control, ceea ce ar justifica variantele B si C ca metode de a-i muta atentia de la lucruri de rezolvat la penisul tau erect. in realitate insa, barbatii sint din fire mult mai relaxati, mai calmi si mai nepasatori doar pentru ca femeile si-au asumat rolul full-time de a tine lumea sub control.

Nu-i spune ca n-are de ce sa isi faca griji, pentru ca tu n-ai habar despre asta. Sint convinsa ca tu ai uitat si sa-ti cumperi propriul costum de ginerica, daca nu cumva nu s-a ocupat deja alta femeie din familie de asta. Nu spun ca Simona nu exagereaza un pic. Probabil ca exagereaza chiar mult. Dar e iubita ta, iar daca vrei sa iti faca pe plac, incepe prin a-i face tu pe plac ei. (Daca nu ai presupus deja asta, D e o varianta simpatica, dar daca nunta e planificata si nu da de tine, va gasi imediat alt mire.)

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here