Cea mai dura competitie

0
247

In razboiul sexelor, femeile par sa aiba intotdeauna un avantaj semnificativ. Asa ca ne-am trimis spionii in tabara inamicului, pentru a-i descoperi toate secretele. Barbati, inarmati-va cu informatii! Si acum, sa pornim din nou la lupta!

Mai tii minte comediile americane stupide, in care trei adolescenti in calduri decupeaza tot atitea gauri mici in peretele dusului fetelor, ca mai apoi sa poata saliva cu ochii holbati la trupurile zvelte care se zbenguie la doar citiva centimetri de fruntile lor pline de cosuri? Cind petrecerea devine mai interesanta, directorul liceului intra peste ei si ii prinde cu pupila in actiune. Sau se darima peretele si baietii se trezesc gramada in mijlocul fetelor goale, care ii fac una cu gresia.

E un scenariu naiv, dar ne invata un lucru foarte important: daca vrei sa ati adevarul gol-golut despre femei, cel mai sigur e sa consulti niste statistici! Noi exact asta am facut. Am bulbucat atent – si intru totul legal – un ochi colectiv asupra rezultatelor tuturor studiilor efectuate de specialisti in privinta femeii obisnuite. Am luat si notite: are 1,62 m si 65 kg. E o bruneta cu bustul de 91 cm. Nu mai e virgina de la 18 ani si spune ca nu ar face sex cu un strain (oare asa sa fie?).

Cheltuie pe haine cam 3% din cit cistiga. Si poate face ce vrea din orice barbat. Pe bune! In cursa care conteaza cel mai mult – traitul unei vieti lungi si sanatoase – femeia obisnuita trece linistita linia de sosire, in timp ce barbatul se zbate epuizat kilometri buni in urma, gata in orice clipa sa abandoneze competitia. Le-o luam inainte cind vine vorba de muschi si venit lunar, dar la capitolele deces si boli, am luat startul tirziu si alergam in directia gresita.

Din fericire, editorii MH nu se lasa asa usor impresionati si au facut tot posibilul sa analizeze atent desfasurarea cursei, pentru a te ajuta sa recuperezi rapid handicapul.

Samson si Dalila, Cezar si Cleopatra, Bruce Willis si Demi Moore

Numai ca, pentru prima data in istorie, barbatul cistiga. De unde stim? Simplu: Men\’s Health a gasit solutiile imbatabile care vor rasturna situatia in favoarea sexului tare. Barbatul traieste, in medie, 68 de ani (in România). Femeia: 72. Am fost invinsi la capitolul longevitate de prea multe ori. Explicatia? Cei 4 ani diferenta se datoreaza in primul rind compozitiei singelui femeilor.

Politia viciului

Barbati/Femei

  • Procentaj de fumatori 26 – 21
  • Numarul bauturilor alcoolice/saptamina 8/4
  • Procentul amatorilor de fast-food 36/30
  • Numarul dependentilor de sex 1 din 13/1 din 33
  • Procentajul celor care merg la biserica regulat 32/44

Barbatul mediu are un nivel de colesterol “bun” de 46. Femeia: 55. Greutatea medie a inimii barbatului: 300 g. Greutatea medie a inimii femeii: 250 g. Riscul unui barbat de a muri de infarct: 1 la 1.342. Riscul unei femei: 1 din 1.519. Estrogenul o ajuta sa-si mentina inima sanatoasa. In plus, ea face fata unui atac de cord mult mai bine decit tine. Iata doi factori de risc care nu tin seama de sexul victimei.

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here