Așa arată cele mai tari partide de sex!

0
3428

De Jennifer Miller. Adaptare de Irina Mereacre. Foto: Miko Lim

„Colegii de birou ar fi putut să ne prindă în «acțiune».“

Trecuseră câteva săptămâni de când flirtam ocazional cu un tip proaspăt angajat. Lucram la un studio foto, unde se făceau poze de produs, dar și shootinguri cu modele și haine. Una dintre atribuțiile mele era să am grijă de camera cu produse. Într-una din zile, eram acolo, făcând inventarul, când feblețea mea a trecut să mă salute. Am început să facem tot felul de glumițe și m-am trezit că mă sărută. Camera dădea într-o sală de ședințe, așa că am închis rapid ușa. Nu a trecut mult până când ne-am dat hainele jos. Abia îmi scosese chiloții când am început să auzim voci. Am înghețat. Șeful meu intrase în sala de ședințe cu câțiva angajați. Tipul a făcut ochii mari la mine. L-am privit și eu. Eram prinși în capcană! Ce mai rămânea de făcut? Am reluat treaba de unde ne oprisem. Senzația a fost demențială: un tip nou, o experiență nebunească, riscul de a fi descoperiți. Trebuia să fim și silențioși. Când eram pe punctul de a atinge orgasmul, mi-a băgat cămașa lui în gură. Mirosea a parfum, iar orgasmul a fost incredibil. —Angela, 32

De ce a mers „Frica de a fi prins duce la eliberarea în corp a unui flux de antrenalină și de endorfine“, amplificând pasiunea, spune Jenn Gunsaullus, sociolog și consultant în relaţii intime din San Diego. Și mai e ceva: faptul că vă faceți de cap în secret vă dă sentimentul unei legături speciale – care poate persista și după actul sexual.

 Fă-o! Poate că sexul în vreo sală de ședințe nu este un risc pe care merită să ți-l asumi. Așa că limitează escapadele de la birou la săruturi, atingeri și îmbrățișări – „orice, mai puțin etapa finală“, spune Gunsaullus. Acest gen de preludiu e pe placul femeilor. Emoția excitării sexuale în public va face ca descărcarea ulterioară să fie mai intensă.

 

„A fost prima oară când am știut ce îmi doream.“

Acum câteva luni eram cu soțul meu în pat când, în toiul preludiului, a început să-mi ceară tot felul de chestii. „Respiră în urechea mea“, mi-a zis. „Acum plimbă-ți degetele pe pectoralii mei.“ Sigur, ne mai dădusem indicații și înainte, dar nu obișnuiam să vorbim atât de mult pe durata partidei. Iar acum soțul meu îmi cerea ceva concret. Era un lucru nou. Și incredibil de sexy. Acum tot ce îmi făcea el avea un simț mai pronunțat al intenției. Atunci când îmi cerea să-l sărut într-un fel anume, totul părea deliberat și mult mai plin de înțeles. Și, drept rezultat, a fost cea mai bună partidă de sex. Faptul că am vorbit m-a făcut să nu mai simt că ne aflam în universuri sexuale diferite, ci că ne mișcam armonios și cream o experiență plăcută pentru amândoi.
—Ștefania, 28

De ce a mers Soţia ta vrea să-i dai un feedback în pat. „În parte, este rezultatul evoluției“, spune Paul Hokemeyer, terapeut specializat în probleme de familie și de cuplu, din New York. „Ca să se asigure că relația în care se află este sigură și nu  periculoasă ori cu risc crescut, femeile vor să comunice mai mult.“

 Fă-o! „Înainte s-o direcționezi spre «sud», cere-i lucruri simple, cum ar fi: «Sărută-mă» sau «Vino mai aproape»“, spune Debby Herbenick, consultant Men’s Health în sex. Dacă vorbește sau îți oferă indicații, fă-i pe plac. Vei demonstra că și ție îți pasă de plăcerea ei.

 

„Nu făcusem niciodată sex în trei, dar voiam să încerc.“

Un prieten cu care mi-o mai trăgeam uneori m-a întrebat dacă nu eram interesată să facem sex în trei, cu încă o femeie. Eram curioasă, așa că el a pus la cale o cină în apartamentul lui. Când femeia respectivă a intrat pe ușă, am rămas mască: purta o rochie tricotată, lipită de corp, cizme cu tocul înalt, părul ondulat îi stătea perfect. În acel moment am știut cum era să fii un adolescent în călduri. O doream pur și simplu. Am fost nervoasă când ne-am băgat în pat, însă ea a fost pe poziții. M-a întrebat: „Îți place să fii linsă sau să faci sex oral?“ Hm, și una și alta? Am început să-mi sărut prietenul, apoi ea s-a apropiat și m-a sărutat pe mine. Între timp, prietenul meu îmi atingea sânii. Existau atâtea posibilități. Eram atât de excitată să fac sex cu prietenul meu sub privirea ei și, apoi, să fac sex cu ea, în timp ce ne privea el. A fost sex la superlativ. Totul părea de o sută de ori mai intens. —Ana, 37

De ce a mers „Persoanele care sunt deschise la a încerca lucruri noi în pat au de regulă cele mai ridicate niveluri de satisfacție sexuală“, spune Herbenick. „Iar dispoziția de a negocia limite periculoase vă poate apropia“, spune Gunsaullus.

 Fă-o! Stabiliți detaliile unei partide în trei din timp. Vorbiți despre limite și nu vă implicați prietenii apropiați; un studiu canadian din 2012 arată că femeile au fost mult mai excitate de ideea de a face sex cu persoane străine decât la gândul să încerce experienţa cu prieteni.

 

„M-a împins peste chiuvetă și mi-a ridicat fusta.“

Spălam vasele după o cină romantică și speram să fiu întreruptă. Purtam ținuta mea sexy – o fustă scurtă și ciorapi cu jartiere – și eram extrem de excitată. Când a intrat în bucătărie și mi-a cuprins talia cu mâinile lui, eram plină de spumă până la coate. M-a îmbrățișat strâns și mi-a sărutat gâtul. Am încercat să mă întorc, dar nu m-a lăsat. În schimb, m-a împins peste chiuvetă și mi-a ridicat fusta. Voiam să mă domine, iar asta a transformat totul în ceva și mai sexy. —Raluca, 38

De ce a mers „În astfel de cazuri este important s-o ajuți să se simtă în siguranță suficient cât să se destindă și să trăiască clipa“, spune Herbenick. Atunci când aveți încredere unul în celălalt, ea știe că scopul experienței este să vă bucurați de propriile voastre plăceri.

 Fă-o! „Acționează în funcție de semnalele ei – de exemplu, atunci când se îmbracă sexy“, spune
Herbenick. Într-o relație apropiată, poți să fii impulsiv și să preiei controlul doar ca să iei pulsul – să vezi dacă ar fi interesată. După partidă, întreab-o ce i-a plăcut, ce nu i-a plăcut și ce ar vrea să schimbe.

 

„A fost incredibil de senzual. Ne simțeam mai apropiați ca niciodată.“

Era 4 a.m. și stăteam împreună cu soțul meu într-o cabană retrasă, undeva pe la munte. Eram căsătoriți de doar câteva ore și, sinceră să fiu, niciunul dintre noi nu plănuise să facă sex în acea noapte. Prietenii noștri ne-au avertizat că vom fi prea obosiți și prea beți. Și au avut dreptate. Eram pe punctul de a adormi, însă el a început să-mi dea jos rochia. Era complicat – atâția nasturi, crinolina, fermoarul. Nu era un număr de striptease. El era atent și tandru și, din când în când, făcea pauze și mă săruta. Pur și simplu eram atât de fericită să mă dezbrac în fața soțului meu! Și era cu totul diferit față de alte dăți când am stat goală în fața lui. De regulă, când făceam sex, ne amuzam și ne distram. Făceam multe glume. Acum însă ne mișcam lent și eram serioși, iar atunci când ne priveam sau ne atingeam, simțeam o legătură extrem de puternică. În aer plutea multă senzualitate. În cele din urmă am ajuns în pat, dar îmi amintesc cum m-am gândit, în tot acest timp: „Trebuie să păstrăm sentimentul acesta pentru tot restul vieții“.—Luiza, 34

De ce a mers Herbenick a studiat mii de cupluri și a constatat că intimitatea emoțională este unul dintre cele mai puternice indicatoare ale plăcerii sexuale și ale orgasmului. „Uneori a fost chiar mai importantă decât dragostea“, spune ea.

 Fă-o! Consolidează încărcătura emoțională din dormitor
apreciindu-i corpul în ritm lent,
sincer și cu voce tare. „Atinge-i zone adesea ignorate, așa cum este lobul urechii“, spune Gunsaullus, „sau partea din spate a gâtului“. Ambele regiuni au obținut un punctaj mare într-un studiu din 2013 despre zonele erogene, efectuat de cercetători din Anglia și Africa de Sud. Alte puncte ignorate? Partea inferioară a spatelui și coapsele.

MH1114_SEX_BES_03

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here