Lucruri pe care 4 din 5 femei ar vrea să le faci în pat

0
3460
Lucruri pe care 4 din 5 femei ar vrea să le faci în pat.
Lucruri pe care 4 din 5 femei ar vrea să le faci în pat.

Treaba stă cam așa: noi cu toții avem fantezii sexuale (încă) neîmpărtășite. E foarte posibil să nu acționăm în consecință (până la urma asta e diferența dintre fantezie și realitate) dar simpatic.us a dorit să ne ofere măcar spațiul virtual unde să ni le putem comunica. Site-ul a rugat cuplurile care îl vizualizează să răspundă separat la 170 de întrebări despre fanteziile lor sexuale. Apoi a comparat rezultatele, realizând o listă doar cu acelea care se găsesc printre preferințele ambilor parteneri. (Deci dacă o acțiune sau imagine nu este împărtășită de cei doi membri ai cuplului, ea nu se regăsește printre rezultatele studiului).

Discuțiile cu parternera ta despre fantezii sexuale sunt foarte sănătoase chiar dacă scopul final nu este neapărat să le și pui în practică. „În mod obișnuit îi încurajez pe oameni să își împărtășească fanteziile cu partenerii. Ceva ce ar putea părea puțin ciudat la început se poate transforma într-o experiență de neuitat. Tot ce ai de făcut e să începi conversația”, spune Emily Morse, sexolog și gazdă a podcastului Sex With Emily.

De aceea Men’s Health a rugat simpatic.us să realizeze acest sondaj cu 2700 de persoane pentru a vedea care sunt cele mai întâlnite fantezii. Cine știe, acest articol ar putea să fie acel ceva care sparge gheața, adică exact ceea ce așteptați amândoi de multă vreme.

  1. Vorbește-i „murdar”

Aproape 81% dintre femeie au spus că și-ar dori ca partenerul lor să le vorbească astfel mai des în timpul sexului. „Creierul este cel mai puternic organ sexual al corpului iar vorbele murdare sunt o modalitate creativă de a-l stimula”, spune Morse. (Dacă ai nevoie de un ghid al începătorului, poți arunca o privire la aceste sugestii de la starurile porno.)

Vorbitul murdar nu este doar eliberator, ci și o modalitate foarte bună de a-ți înfierbânta mintea și, desigur, trupul. „Spunând pe șleau ce îți place ție chiar atunci când e să se întâmple te va face să te simți mai confortabil să spui că mai vrei. Vreau să-ți simt mâna acolo sau Îmi place la nebunie cum arăți în poziția asta pot fi frazele de început. Fii atent la reacțiile partenerei și du lucrurile mai departe în funcție de ele”, te mai sfătuiește Morse.

2. Mergeți împreună la un club de striptis

Da da, ai citit bine! Aproape 70% dintre femei au declarat că le-ar plăcea să meargă cu partenerul lor la un club de striptis. Și nu pentru că le plac aripioarele picante de la bufet! Mai degrabă pentru că aceste cluburi au o energie sexuală unică și foarte intensă. Așa că dacă sunteți amândoi de acord, o încercare a petrece împreună o noapte într-un astfel de loc poate fi o experiență foarte reușită.

„Pentru multe cupluri, mersul la un club de striptis e o modalitate sigură de a experimenta un threesome fără complicațiile de rigoare. Tabu-ul de a-ți vedea partenera provocată de cineva străin poate fi un preludiu fantastic”, spune Morse.

3. Folosiți jucării erotice cu telecomandă

63% dintre femei au fantezii cu asemenea jucării, iar 44% au spus chiar că le-ar plăcea ca partenerii lor să le folosească în public. Fiorii resimțiți ajutând-o să termine fără ca cei din preajmă să realizeze ce se întâmplă vă oferă micul vostru secret sexy. „Faptul de a-i ceda partenerului controlul asupra propriei plăceri este incredibil de stimulant”, spune Morse.

„Riscul de a fi prins făcând ceva ‘vinovat’ în mediul obișnuit, în spațiul public e un excitant clasic, mult amplificat de anticiparea emoționată care însoțește lăsarea satisfacției tale sexuale pe mâna altcuiva”. Nu îți rămâne decât să fii puțin atent, să nu faci asta în timp ce participă la un Skype important pentru cariera ei. Sau poate tocmai atunci ar fi cel mai bine?…

4. Lăsați-vă legați la ochi

58% dintre femei au spus că au această fantezie. „Pe lângă că sentimentul dominației în sine oferă multă satisfacție, atunci când ești legat la ochi simți amplificat toate senzațiile”, spune Morse. „Dintr-o dată, atingeri și săruturi neașteptate vor crea valuri de plăcere care te vor excita la maxim. Iar anticiparea a ceea ce urmează poate face ca lucrurile să fie într-adevăr explozive”. Cel mai important este să rămâneți tot timpul conectați pentru a ști unul despre celălalt cum vă simțiți în fiecare moment.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here