Ce-ti spune corpul ei

0
266

Pupilele. Daca se simte atrasa de tine (nu doar sexual), pupilele i se vor dilata suficient cit sa poti observa pina si tu asta. Organismul ei e programat astfel incit sa-i permita sa vada cit mai mult din acel obiect care o incinta atit (da, de tine e vorba), asa ca neuronii transmit anumite semnale irisurilor, comandindu-le sa permita unei cantitati mai mari de lumina sa intre in ochi.

Imediat ce intunericul si ceata se ridica, te va putea vedea si mai bine. in contrapartida, studiile arata ca barbatii considera mult mai atractive femeile cu pupilele dilatate. Asa ca poti trece la treaba.

Genele

Priveste-o in ochi pret de un minut. Clipeste des (media este de 15 ori pe minut)? inseamna ca ia anticonceptionale. Femeile care iau contraceptive clipesc, in medie, cu 32% mai des decit cele care nu iau. Lasind la o parte concluzia evidenta, ce spune asta despre tine? Ca trebuie sa-ti pui fata de tip dur si increzator in fortele proprii. Conform cercetatorilor, tipele care inghit contraceptive sint mai atrase de barbatii cu trasaturi foarte masculine, ca de exemplu un maxilar lat si pometi proeminenti.

Creierul

Tipa rezista cot la cot cu tine, pahar dupa pahar. Deja totul se transforma intr-un haos cu aburi de alcool si, cu toate astea, ea pare perfect lucida. Poate un pic mai visatoare… Care-i faza? Femeile si barbatii reactioneaza diferit dupa o naveta de bere. Barbatii isi pierd din inhibitii, in timp ce tipele devin oarecum amortite. Daca vrei s-o ajuti sa se simta bine, ia-i paharul de la gura si da drumul la tonomat. Studiile arata ca ritmurile mai rapide ii vor reda instantaneu cheful de petrecere.

Abdomenul

Oare e momentul pentru o conversatie dificila? Poti aproxima gradul ei de relaxare analizindu-i ritmul respiratiei. Daca stomacul i se retrage cind in­spira, inseamna ca respira superficial, la nivelul pieptului. Asta indica un nivel de stres destul de ridicat. Mai bine nu scoti nici un sunet, altfel o sa ai probleme. insa daca abdo­menul si pieptul i se umta la fiecare inhalare, tipa respira adinc si regulat. Adica este relaxata. Adica poti lua cuvintul.

Nasul

Mirosul unei femei e cel mai ascutit dimineata. Doua concluzii:

  • musai sa te speli pe dinti inainte sa te apropii de ea;
  • e momentul s-o impresionezi cu talentele tale culinare (90% din gust tine de fapt de miros).

Rasfat-o cu un mic dejun la pat. Ce nu trebuie sa lipseasca din meniu? Piinea calda cu alune (conform unui studiu recent, mirosul acesteia ii va spori tuxul sangvin in zona genitala). si poate de desert se va ocupa ea…

Pieptul

Coloratura datorata excitarii (aparitia unor pete rosii pe sini) se produce cel mai adesea in timpul preludiului, din cauza schimbarilor in circulatie si tensiune, precum si a accelerarii pulsului si respiratiei. Acesta e modul ei timid de a-ti spune ca faci bine ceea ce faci si ca, daca o tii tot asa, ai sanse sa marchezi ceva in poarta ei cit de curind… Un alt semn ca te descurci binisor: sinii femeii cresc cu pina la 25% cind atmosfera se incinge…

Mult mai multe vei gasi in MH de decembrie

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here