Ce nu știi despre ele?

0
313

Soției mele nu îi place să stea deasupra în timpul sexului. Spune că n-o avantajează poziția. Dar mie îmi place la nebunie cum arată în poziția asta. Cum o pot convinge? Sorin, Bacău

E greu cu nesiguranțele. Toți le avem, dar trebuie să învățăm să le depășim, nu să le lăsăm să ne afecteze viața și plăcerile. Ar fi bine să-ți folosești entuziasmul în favoarea ta. Fă-i o propunere: spune-i că ești dispus să faci mai des orice îi place în pat și că, drept răsplată, vrei să te călărească. Dacă vede cât de mult îți dorești asta, ar trebui să se simtă flatată și să o excite ideea. Și, bineînțeles, spune-i mereu (sincer!) ce lucruri îți plac la ea, ca s-o ajuți să-și depășească complexele.

 

Tipa n-a avut orgasm prima oară când am făcut sex. Crezi că o să-mi dea a doua șansă sau am dat-o-n bară? Andrei, Satu Mare

Relaxează-te, n-ai de ce să-ți faci griji. Majoritatea femeilor sunt prea stresate sau emoționate ca să poată ajunge la orgasm din prima cu cineva nou. Dar, dacă aveți chimie bună, a doua oară ar trebui să iasă brici. Ca să te asiguri că o înnebunești de plăcere, ține cont de faptul că femeile se încing mai lent decât bărbații. Probabil n-ați avut timp să aprofundați preludiul prima oară, de obicei starea de excitație e prea mare pentru așa ceva. Data viitoare, amână penetrarea și prelungește preludiul până o scoți din minți. Metoda asta nu dă greș niciodată.

 

Există vreo metodă OK de a aborda o fată la sală? Sau par un disperat orice aș face? Cristian, București

Sincer, cred că femeile preferă să fie lăsate să transpire în liniște la sală. Pe de altă parte, dacă nu riști, nu câștigi. Dacă simți că trebuie să faci măcar o încercare, abordeaz-o atunci când ridică greutăți, nu când face contorsiuni dubioase la nu știu ce aparat. Spune-i deschis: „Salut. De obicei, nu sunt genul de tip care deranjează fetele la sală. Dar te-am mai văzut pe aici și știu că mi-aș fi tras două palme mai târziu, dacă n-aș fi avut curajul să te salut măcar.“ Dacă e interesată, ia-i numărul de telefon și las-o să-și continue exercițiile liniștită. Ți-ai terminat treaba, de acum nu mai depinde de tine.

 

Prietena mea se îmbracă mereu foarte bine când merge la birou, dar când stă cu mine în casă, umblă doar în chestii largi și pantaloni de pijama. Înseamnă că nu-i mai pasă de mine? David, Brașov

Înseamnă, în primul rând, că e o persoană comodă, care vrea să se simtă confortabil cât timp stă acasă. Cât de mult îi pasă de tine poți afla din modul în care se poartă cu tine; nu știu cât de mult reflectă asta hainele ei de casă. În orice caz, dacă vrei s-o vezi îmbrăcată sexy, poți începe prin a-i lăuda ținutele cu care merge la birou. Sau cumpără-i tu ceva în care ți-ar plăcea s-o vezi îmbrăcată prin casă. Iar dacă nu prinde aluzia, atunci ai putea s-o întrebi direct, într-un weekend în care stați acasă relaxați: „Nu mai simți nevoia să te îmbraci sexy când ești în preajma mea?“ Asigură-te că nu interpretează situația ca și cum i-ai reproșa ceva, ci doar că vrei să redescoperiți plăcerea de a vă provoca reciproc. Chiar dacă întrebarea ar putea naște discuții tensionate între voi, întotdeauna e mai bine să te eliberezi de tensiune decât s-o lași să crească înăuntrul tău, fără să spui nimic.

 

Flirtez cu tine?
Dacă nu prinzi aluziile mele fine, n-o să-mi afli niciodată numărul de telefon. Noroc că poţi trișa urmând sfaturile de mai jos.

Te ating în treacăt
DA Ai spus ceva care m-a făcut să te plesnesc în joacă peste braț? Nu era nevoie să fac asta, dar totuși am făcut-o. Poți profita de situație.

Îți pun întrebări
NU Dacă îți dau și alte semne de flirt, e o chestie. Dar doar pentru că mă pricep foarte bine să fac conversație, nu trebuie să presupui că e cazul să te dai la mine.

Am contact vizual non-stop
DA Să spunem că suntem doi necunoscuți într-un bar. E gălăgie, la televizor e meci, iar prietena mea pălăvrăgește în neștire. Dacă totuși îmi reții atenția în toată hărmălaia asta, înseamnă că te am în vizor.

Mă joc cu părul
DA Unele femei fac asta intenționat pentru a-și scoate în evidență feminitatea. Altele o fac inconștient pentru că sunt entuziasmate sau agitate. În orice caz, e un semn bun.


Foto: Shutterstock

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here