Ce le spune iubita ta de fapt prietenelor ei despre viața voastră sexuală

0
1317

Adaptare: Casa de Traduceri; Foto: Pixabay

Prietena cea mai bună a băieților de la Men’s Health dezvăluie adevărul murdar despre modul în care vorbesc femeile atunci când tu nu ești de față.

Ali Eaves, „Prietena cea mai bună a băieților” de la Men’s Health, vă răspunde la toate întrebările legate de femei, iubire sau dorință.

Am aflat că iubita mea bârfea cu prietenele ei despre sex. E normal? Deja devin paranoic.

Relaxează-te – ar putea fi chiar un semn bun. Când poveștile despre sex ies la suprafață, de obicei sunt alea bune, cele de breaking news, cele cu adevărat epice. Ca atunci când o prietenă de-a mea m-a sunat într-o duminică la 7 dimineața ca să-mi spună că un fost star de la Nickelodeon doarme în patul ei. Sau ca atunci când o altă prietenă se tot lăuda cu toate locurile publice unde a făcut sex cu iubitul ei.

Bine, și lucrurile amuzante și nefericite tind să apară în discuțiile dintre fete. Știi tu, ca experiențele dubioase cu sexul anal sau un micropenis care le-a luat pe nepregătite. (Ideal ar fi să ne anunțați înainte!)

Crede-mă, nu o să le spună prietenelor ei câte minute reziști, nu o să dea note mișcărilor tale și nici nu o să-ți imite fața pe care o faci când ai orgasm. Iar dacă viața ta sexuală ar fi cu adevărat nasoală – adică groaznic de plictisitoare sau, mai rău, inexistentă – sigur nu le-ar spune nimic prietenelor ei. Ei bine, asta ar trebui să te facă paranoic.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here