Ce fel de filme porno caută femeile

0
3330

Seth Stephens-Davidowitz, un economist de la Harvard, a petrecut mult timp pe Google (da, sigur, pe „Googleˮ) și a aflat că 20% dintre femei, procent care reprezintă de fapt majoritatea, preferă videourile cu lesbiene.

Mai mult, căutările de scene rough sex sunt mai dese la sexul feminin. E ca și cum, fără nicio intenție de misoginism, rețeta pentru humus ar fi mai căutată de bărbați de către femei. Deși, chiar ar fi așa o mare supriză dac-ar fi adevărat? Sigur, noi mai știam că una din două femei visează să facă sex în aer liber, așa că opțiunile sunt destul de multe, mai ales dacă ai o amică lesbiană căreia îi surâde ideea.

Din interviul acordat celor de la Vox, cu ocazia lansării cărții sale „Everybody Liesˮ, mai aflăm că cea mai căutată chestie de către femei când vine vorba despre soțul lor e „is my husband gay?ˮ (e pe bune, am probat-o în Google) – cumva, posibilitatea să o înșele („is my husband cheating on meˮ e pe poziția a doua) pare mai puțin gravă. Cât despre noi, bărbații, se pare că ne cam plac videourile cu femei de vârsta a treia – unul din 100 de bărbați are fetișuri cu bunicuțe. Davidowitz crede că treaba asta e o dovadă a negării și inhibării sentimentelor, având în vedere numărul mult mai mic de relații între tineri și femei mult mai în vârstă.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here