Care e atmosfera de acasa?

0
230

CUM ESTI DIAGNOSTICAT
Majoritatea de X
Daca sunteti impreuna de un an sau mai mult, relatia voastra incepe sa arate semnale clasice de dependenta. Din fericire, exista o solutie simpla. „Ramai fidel activitatilor din afara vietii de cuplu si pune-le pe primul loc pentru o vreme“, recomanda dr. Quilliam. „Reia legatura cu prieteni mai vechi, planifica-ti antrenamentul de fotbal in mijlocul saptamanii – profita de momentele de respiro din relatie.“ Daca sunteti la inceput, asa ar trebui sa stea lucrurile. Bucura-te de timpul liber pe care il ai si vei fi mai fericit pe termen lung.

Majoritatea de
Vestea buna e ca relatia ta functioneaza excelent zi de zi. Dar fereste-te sa devii prea pragmatic. „Acest lucru poate determina diminuarea pasiunii si scaderea libidoului – cele care v-au apropiat in prima instanta“, sustine psihologul. Poti sa o surprinzi si sa faci gesturi romantice cat e ziua de lunga, dar e mult mai eficient sa petreceti timp impreuna. In plus, e mai usor si te costa mai putin.

Majoritatea de
Relatia voastra e ca un montagne russes. Daca o veti umple cu emotii negative, nu veti rezista prea mult unul in compania celuilalt. Primul semn e ca nu vorbiti niciodata, ci doar va certati. Dar avem si vesti bune. „Potrivit cercetarilor, cand inlocuiesti argumentele cu afectiune si contradictiile cu dovezi de dragoste, relatia va fi mai sanatoasa“, sustine Susan Quilliam. Urmeaza acest model si lucrurile vor merge in directia buna.

Majoritatea de
Probabil n-ai avut nevoie de acest test ca sa te convingi ca relatia ta e pe duca. „Daca nu va topiti unul dupa celalalt e din cauza ca nu va pasa“, spune psihologul. „Daca nu sunteti compatibili sub nicio forma, mai bine puneti punct acum.“ Insa daca v-ati iubit mai demult, dar pasiunea a murit intre timp, veti avea nevoie de ajutor specializat ca sa salvati relatia. Oricum ar fi, odata ce vei lua masurile necesare, vei fi mai fericit decat te simti acum.

 


VERIFICARE IN 7 SECUNDE. TE-AI UITAT LA TV ASEARA?
Cercetatorii au descoperit ca un cuplu petrece, in medie, doar 2,5 ore impreuna in fiecare zi. Iata un motiv in plus sa renunti din cand in cand la emisiunea preferata.
 

1
2
3
4
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here