Cand fetele stau de vorba

0
241

Pozitia misionarului, pe care eu o consider plicticoasa si deloc incitanta, poate fi pentru amica mea dovada clara a conexiunii dintre parteneri si calea cea mai sigura catre orgasm. Iar asta dovedeste ca sexul bun depinde mult de asteptarile tale si ale persoanei cu care ai intrat in dormitor. Iubeste-l pe cel de langa tine, si nu simpla idee de a face sex. Fa dragoste pentru ceea ce te face sa simti, nu conform unei retete din vreo revista sau pentru ca vrei sa atingi vreun tel abstract. Doar atunci sexul va deveni bun. Increde-te in abilitatea voastra de a invata mereu lucruri unul despre celalalt. Bucura-te de un ritm mai lent, opreste-te si ia-o de la capat cu o noua strategie de fiecare data.

Aptitudini

Uneori, o femeie vorbeste despre lucruri gen “piramida inversata” si “orgasme rezonante” de parca amica ei ar sti exact la ce se refera. (Multe dintre noi nu suntem in stare sa recunoastem ca nu avem habar despre ce vorbeste prietena, o vom lauda pentru activitatea ei, apoi ne vom repezi sa cautam pe Google pozitia cu pricina.) Astfel, discutiile noastre arata ca niste seminarii de cunostinte aplicate: lidera povesteste ce-a mai incercat, restul fetelor isi iau notite, apoi merg acasa si aplica sugestiile fetei mai curajoase pe iubitii proprii. E ca un sistem piramidal de teorie carnala.

Daca totusi observi ca incercam ceva nou cu tine, iar pe fata noastra troneaza o grimasa de nedumerire ca si cum am incerca sa montam un dulap de la Ikea dupa o carte de instructiuni de 120 de pagini, poti lua initiativa de a ne ajuta sa ducem la bun sfarsit experimentul. In ceea ce priveste aptitudinile tale, e adevarat ca mi-ar placea sa fii unul dintre acei supereroi care ridica masini cu un deget si zboara peste oras. Adica stie sa aduca femeia la orgasm inaintea lui, poate tine o erectie in viata minimum o ora si nu are nevoie decat de cateva minute pentru a se ridica si a o lua de la capat. Acest barbat este bine-venit la mine in casa oricand are cateva ore libere.In lumea reala insa, admit ca un barbat foarte indemanatic nu e deloc valoros daca nu isi foloseste si inima din dotare.

Recunosc cinstit ca de cele mai multe ori vorbim mai mult despre caracterul unui barbat, despre cum ne face sa radem, decat despre cate minute ne ia sa ajungem la orgasm. Daca ai strategii noi, arata-ni-le si noua. Dar fii atent la reactia noastra, daca nu ne place ideea, renunta si revino la ce stii sigur ca merge.

1
2
3
4
5
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here