Campion de dormitor

1
282

Asculta sfaturile specialistilor si vei lua nota 10 din 10 in dormitor evitind urmatoarele greseli frecvente.

Ce preferi? O crestere mare de salariu sau o oda a performantelor tale sexuale adusa de iubita ta, la cafea cu prietenele? Iat-o cum te lauda, rosie la fata, surizind cu subinteles.

Ti-e clar ca atunci cind se intilnesc la cafea, femeile vorbesc in principal despre doua lucruri: sex si multele feluri in care partenerii lor le enerveaza zi si noapte. Iar iubita ta zice ceva de genul “OK, recunosc ca uneori ma mai supara, dar il iert, pentru toate minunatiile pe care le facem in pat…”. Celelalte fete tac brusc. Ochii li se maresc, muschii se incordeaza de atentie. Ce ii face tipul in pat? Chiar vrei sa stii? Afla mai jos.

Pasul catre dormitor

1. Livreaza la cerere

Problema: E obligatoriu sa iti satisfaci iubita inainte de a merge la culcare. Femeile implicate in relatii serioase au nevoie sa se simta iubite, respectate si apropiate de partener inainte de a-si lasa la o parte inhibitiile si a se transforma in zeita sexuala gata sa-i ordone sclavului ei umil.

Rezolvare: Spala vasele, gateste-i cina, fa-i un masaj la picioare. Abia apoi ai voie sa-i incolacesti picioarele in jurul taliei tale, pentru a pregati pozitia ideala de sex. Daca iti faci partea ta de treaba in casa (inclusiv stat cu copiii), nu se va simti furioasa pe tine si nu va incerca sa te priveze de sex drept pedeapsa.

Daca vrea sa discute orice despre frustrarile pe care le-a acumulat in timpul ultimei voastre certe, las-o sa se exprime in masina. Nu are unde sa fuga daca se supara prea tare, plus ca e ocupata si cu sofatul. Ca sa nu mai zic ca sexul in masina e unul dintre cele mai incitante lucruri in viata, asta daca reusesti s-o impaci la timp.

2. Domnul smecher

Problema: Invata de la personajul doctorului Christian Troy, chirurgul plastician din serialul “Pe muchie de cutit”, care iata cum ii explica tinarului Mattie, de 17 ani, ca nu are nevoie de o circumcizie pentru a o convinge pe prietena lui sa faca dragoste cu el: “Problema nu e penisul tau, Mattie, ci increderea in tine. Esti timid si rusinos. Ea a observat asta si brusc i s-a taiat tot cheful.”

Rezolvare: Femeilor le plac barbatii care stiu ce vor, increderea in propriile forte incita orice femeie. Pe de alta parte, daca te porti prea brutal sau dezorganizat, vei strica totul. Incearca sa gasesti echilibrul intre cele doua extreme.

3. Intilnirea pasionala

Problema: Multa lume crede, in mod gresit, evident, ca sexul de calitate e intotdeauna spontan. E adevarat ca sexul spontan e minunat, dar planificarea (si apoi anticiparea cu nerabdare) unei escapade erotice poate fi chiar mai placuta.

Rezolvare: Scoate agenda si organizeaza o intilnire pasionala la care stii sigur ca poti ajunge.

Preludiul

4. “Preludiul? Nu e asta partea in care ea spune DA?”, glumea un amic de-al meu.

Problema: Nu te grabi sa-i atingi zonele sexuale. Iubita ta e mai mult decit un vagin cu sini. Bucura-te de intregul ei corp si las-o sa se bucure de miinile tale pe pielea ei.

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here